Hoşgeldiniz  

İŞTE TOKİ GERÇEĞİ

SEMİH KÖKEN | 25 Aralık 2019 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

İŞTE TOKİ GERÇEĞİ

 

Kemerde son günlerde yaşanan TOKİ krizine AK Parti Kemer ilçe başkanı İsmail Selami Minta son noktayı koydu.

Minta “ Siyaset ciddi iştir herkes yapamaz” diyerek Necati Topaloğlu nu yerden yere vurdu.

Kemer ilçe binasında basın toplantısı yapan İsmail Selami Minta  Toki konusunda açıklama yaptı.

Minta “Kemerde on gündür TOKİ meselesi ile ilgili bilgi  kirliliği oluştu. Değerli hemşerilerim İdarecilik ciddi bir iştir, ciddiyet ister,  sorumluluk ister, bunun yanında bilgi ister ,  böyle bilgisizce ciddiyetsizce yapılan açıklamalar, müjdeler  kangren olup sonradan hepimizin başını ağrıtıyor.

Şimdi  Kemer belediye başkanı cıktı ve bir açıklama yaptı.

“Müjde  TOKİ  Başkanı ile görüştüm TOKİ yi kemere getiriyoruz” diye

Bakın bu konuda biz hiç rahatsız olmadık çünkü TOKİ kimin Kemere getirdiğini herkes  iyi biliyor bunu 5 yaşındaki çocuğa  bile sorsanız bilir. Hatta çok enteresandır  sosyal medyada  vatandaşın biri Kemerde ev kiraları çok fazla belediye  TOKİ  yapsın diye öküzün   biride altına yorum yapmış bu iş Belediyenin işi değil git AK Parti ilçe binasına İsmail Minta ya söyle diye yazmış…Yani öküz bile anlamışken Belediye başkanının çıkıp müjdeler vermesini anlamak mümkün değil.

Bizim o yaptı bu yaptı diye bir derdimiz yok Önemli olan kemere hizmetin gelmesi dir ,biz bunun peşindeyiz.

Tabi buradan ben hemen Sayın Başkana sormak istiyorum “sayın TOKİ Başkanı ile görüştüm müjde kemere tokiyi  getirdim “diyorsun açıklama yapıyorsun peki böyle bir süreçte  madem TOKİ Başkanı ile bu kadar samimisin neden arayıp TOKİ  neden durdu neden yapılmıyor diye sormuyorsun.Bir telefonla 100 konut getirdim derken  samimiydin de şimdi olumsuz olunca vatandaşa neden çıkıp da bilgi vermiyorsun .Ama onun derdi iş yapmak değil onun derdi ortalığı bulandırmak bulanık suda balık avlamak .Hoca bulanık suda bir sefer tutulur sen onu 31 martta bir sefer tuttun artık o iş bitti.

Zaten kemerde 8-9 aylık sürede vatandaşımız kemerde kimin neyi nasıl yapıp yapamayacağını  gayet iyi gördü ve öğrendi.

Aslında bu mevzu Kemer Ak Parti ilçe Teşkilatı bizi ve Hükümetimizi  bu  TOKİ den faydalanacak vatandaşlarımızla  karşı  karşıya getirmek için  yapılmış bir hamledir.Ama vatandaşımız 8-9 aylık sürede neyin ne olduğunu gördü.Onun için bizim konularda hiçbir rahatsızlığımız ve endişemiz yok  biz bu güne kadar kemerde  hükümetimiz aracılığıyla  yapılacak olan kemere gelecek olan hizmetlerde gece gündüz gayretimizi gösteriyoruz göstermeye de devam edeceğiz.

Göreve geldiği günden bu yana her  yapılan hizmeti ben yaptım diye Anlatan Sayın Başkana Yandaş medyası bile sahip çıkmayarak gerçeği yazıyor vatandaşımızda çok iyi biliyor kimin ne yaptığını onun için bu tip siyasettin Kemerde yeri yoktur .Biz yolumuza devam ediyoruz ve şunu da söylemek istiyorum .Bizim  yapacağımız hizmetler kaldırım döşemek ufak tefek  taş koymak değildir , Kemerin geleceği ilgilendiren kemerin geleceğine yatırım yapıyoruz.Yıllardır köhneleşmiş ötelenmiş sorunları çözmek için mücadele ediyoruz hepsi de bir plan dahilinde yapılacaktır.Zaten geçen iki buçuk yılda yaptığımız hizmetleri vatandaşımız görüyor bu hizmetleri bitirip yeni müjdeleri  kemer halkına vermeye devam edeceğiz.

TOKİ konusunda İl  Başkanımızla vekillerimizle  görüştük .TOKİ başkanından randevu talep ettik Milletvekillerimizle birlikte TOKİ ye  giderek  kemerde askıya alınan  toki meselesini tekrar gündeme getirip kaldığı yerden devam ettireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi TOKİ bir seferlik açıklanacak bir şey değil her yıl artarak devam edecek bir hizmettir. Arazı  bulmak şartıyla Kemerde TOKİ den daha çok yatırım almasının önünün açacağız bunu için gerek bakanımız gerek vekillerimiz ve gerekse teşkilatımızla elimizden gelenin en iyisini yaparak devam edeçeğiz.

Kemerde dar gelirli vatandaşlarımızın TOKİ den faydalanarak ev sahibi olmasını tabikki bizlerde canı gönülden istiyoruz bunun için çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Dedi.

TOKİ konusu dışında konuşmak istemiyorum ama diyen Kemer Ak Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta  “Bir kez daha sizlerin önünde söylüyorum herkes kendi işi ile uğraşsın bilmeden neyin ne olduğunu anlamadan bir şeylere atlayıp halkımızın kafasını karıştırmasın hem sizlerin , hem bizlerin vakitlerinden çalmasın geldi geleli bu işleri yapana sesleniyorum inşallah herkes kendi işine bakar bu tip sorunları tekrar tekrar yaşamayız” diyerek her fırsatta ben yaptım diyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu nu kapak yaptı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle