Hoşgeldiniz  

İspanyol Iglesias Expo 2016’da konser verdi

Semih Köken | 17 Ağustos 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

İspanyol Iglesias Expo 2016’da konser verdi

LATİN ve pop müziğin önde gelen isimlerinden Grammy ödüllü İspanyol sanatçı Enrique Iglesias, Antalya Expo 2016’daki kır aktivite alanında konser verdi.

Latin ve pop müziğin dünyaca ünlü isimlerinden Enrique Iglesias, ‘Sex&Love’ turnesi kapsamında Antalya’da Expo 2016 sergi alanında konser verdi. Grammy ve Latin Grammy ödülü sahibi şarkıcı, 1,5 saat boyunca şarkılarını seslendirdi. Dünya çapında 70 milyondan fazla albüm satılan İspanyol şarkıcı, özellikle seslendirdiği romantik şarkılarla izleyenleri kendisine halran bıraktı. 1995 yılında henüz 20 yaşındayken kendi adını taşıyan albümle müzik piyasasına adım atan şarkıcı, aktör, model ve söz yazarı Enrique Iglesias, danslarıyla konser alanını dolduran yerli yabancı yaklaşık 20 bin hayranından büyük alkış aldı.

ELLERİYLE KALP İŞARETİ YAPTI

İlk kez Antalya’da Expo 2016’da sahneye çıkan Enrique Iglesias, İngilizce ‘İyi akşamlar Türkiye’ diyerek hayranlarını selamladı. Haki yeşil şapka, kırmızı tişört ve siyah pantolonla sahneye çıkan Iglesias, elleriyle kalp yaparak hayranlarına olan sevgisini de ifade etti.

Konseri izlemeye gelen Iglesias hayranı yabancılar, tatil için geldikleri Antalya’da Iglesias konserini izleme şansı buldukları için mutlu olduklarını söyledi. Iglesias’ın Türk hayranları bir dünya starını Antalya’da izlemenin heyecanını yaşadıklarını belirtti.

SOSYAL MEDYADA TEŞEKKÜR ETTİ

Şarkıcı, Expo 2016 Antalya’da verdiği konser ardından sosyal medya hesaplarında konser alanının fotoğrafının da yer aldığı bir paylaşım yaptı. Iglesias paylaşımında, “Türkiye’ye yeniden geldiğim için çok memnunum. Bütün hayranlarıma bu inanılmaz konser için teşekkür ederim. Sizi seviyorum” yazdı.

Enrique Iglesias, bugüne kadar 400’e yakın ödül kazandı. Albümleri dünya çapında 100 milyondan fazla satışa ulaşan sanatçı, ‘Rhythm Divine’, ‘Bailamos’, ‘Hero’, ‘Tonight’, ‘I like It’, ‘Dirty Dancer’, ‘I’m a Freak’ gibi hitlere imza attı. İlk albümü ‘Enrique Iglesias’ı 1995’te 20 yaşındayken çıkaran sanatçı, İspanyolca şarkılardan oluşan bu albüm çıktıktan 3 hafta sonra altın plak kazandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle