Hoşgeldiniz  

İsmail Aka tek başına 700 Oy Aldı

SEMİH KÖKEN | 06 Nisan 2014 | Gündem, Siyaset, Yaşam A- A+

İsmail Aka tek başına 700 Oy Aldı

Saadet Partisi Kemer Birinci Sıra Adayı İsmail Aka tek başına 700 Oy Aldı.

K Parti Kemer İlçe Teşkilatı Üyesiyken seçimlere 40 gün kala partisinden “Siyasi alanımızı kısıtlamaya çalıştılar” gerekçesiyle istifa eden İsmail Aka, Saadet Partisi 1’inci sıra Belediye Meclis Üyesi olarak girdiği seçimlerde kendi şahsına ait tam 700 oy aldı. Kendi Partisi’nin belediye başkan adayı dahil olmak üzere; DYP, HDP, BTP, İP ve DSP’nin belediye başkan adaylarından daha fazla oy olan İsmail AKA, kendi şahsına gösterilen bu teveccühten dolayı çok gururlu. Geçirdiği ameliyat nedeniyle neredeyse seçim saha çalışmaları dahi yapamayan AKA, buna rağmen 700 oy almasını şu sözlerle özetledi: “ Kim ne derse desin Kemer’de seçimin galibi benim.”

 

Kemer’de çok hararetli geçen belediye başkanlığı yarışında kazanan MHP’li mevcut başkan Mustafa Gül olsa da istisnasız seçimin gerçek galibi olarak öne çıkan bir tek isim var. O da Saadet Partisi’nin birinci sıra Meclis üyesi adayı İsmail Aka.
Partisi 107 Kendisi 700 oy aldı
İsmail AKA’yı Kemer seçimlerinde öne çıkartan konusu ise elbette aldığı oy. Öyle ki Saadet Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Demir Ali Çoşkun’a toplam 107 oy çıkarken, birinci sıra meclis üyesi adayı olan AKA’ya tek başına 700 oy aldı. AKA aldığı bu oyla sadece kendi partisi değil Türkiye çapında adı bilinen pek çok partiyi bile solladı. DYP adayı Bedri Yalçın 496, HDP adayı Ayhan Güzel 384, SP adayı Demir Ali Coşkun 107, BTP adayı Abdullah Kara 35, İP adayı Alp Altundal 28 ve DSP adayı Nevzat Oktay’ın 8 oy aldığı seçimlerde İsmail AKA aldığı 700 oyla seçimin galibi oldu.

Hasta Yatağında 700 Oy
Seçimlere az bir süre kala talihsiz bir şekilde ameliyat olan ve hiçbir suretle saha-seçim çalışmaları yapamayan, herhangi bir iletişim aracını kullanamayan, promosyon ve reklam harcaması dahi yapmayan İsmail AKA, bunlara rağmen sırf ismine verilen oylardan dolayı çok gururlu. Kemer’in belki de seçim döneminde en çok reklam çalışması yapan, etkinlikler konserler düzenleyen,  otobüsler giydiren DYP’li Bedri Yalçın’dan çok fazla oy alan AKA, Kemer’de büyük bir umut beslenen BBP’in adayı Emrah Ayhan’dan biraz az oy aldı. İsmail AKA kendisine gösterilen ve ismine verilen bu oylardan dolayı Kemerlilere müteşekkir.

AKA:” Seçimin Galibi Benim”
2014 yerel seçimlerinin kendi hayatı için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu ve hayatında unutulmayacak izler bıraktığını belirten AKA, hasta yatağında kendisine verilen 700 oy hakkında şunları söyledi: “ Doğru işler yaptığınız zaman insanlar bunun karşılığını mutlaka veriyor. Bu seçimlerde ben sadece adımı koyabildim. Ameliyat olduğum için sahada hiç vatandaşlarımızla buluşamadım. Hiçbir şekilde reklam ve tanıtım çalışması da yapamadık. Ancak buna rağmen pek çok büyük partiden bile fazla oy aldım. Bu bana gösterilen sevginin bir karşılığı. Bana güvenen inanan insanları mahçup etmeyeceğim. Onların sevgisine ve ilgisine mazhar olmak için çalışmalarımı devam ettireceğim. Aldığım bu oy bana çok önemli bir sorumluluk da verdi. Şimdi bu bilinç içinde bir sonraki seçimlere hazırlanmaya başladım bile.”fark_var_saadet_var_h18306 ¦-smail AKA
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle