Hoşgeldiniz  

İnşaat makineleri fuarı Antalya’da

Semih Köken | 28 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

İnşaat makineleri fuarı Antalya’da

CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı, ‘Yerli ve Milli’ temasıyla 4- 7 Ekim tarihlerinde ANFAŞ Antalya EXPO Center’da düzenlenecek.

 

Boğaziçi Fuarcılık tarafından Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleştirilecek fuara, 200’e yakın iş, inşaat makineleri ve ekipmanları üreticisi katılacak. Firmalar yeni ürün ve teknolojilerini görücüye çıkaracak. Boğaziçi Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Utku Bengisu, ‘yerli ve milli’ üretimin yurt içinde kullanımının arttırılmasına dikkat çekmeyi amaçlayan fuarın, bir diğer amacının ihracatı desteklemek olduğunu söyledi.

 

Bu kapsamında Ekonomi Bakanlığı aracılığıyla Afrika’nın 22 ülkesinden 400 kişilik iş ve inşaat makinesi alım heyetini fuara getireceklerini anlatan Bengisu, Anadolu üreticisinin yurt dışı pazarlara açılması için gelecek heyetin çok etkili olacağını söyledi. Afrika ülkelerinin yanı sıra Suudi Arabistan, Kazakistan, İran, Irak, Afganistan, Umman ve Gürcistan’dan yüzlerce ziyaretçinin fuara gelmek için kayıt yaptırdığına değinen Bengisu, “42 bin metrekarelik alandaki fuara 20 bin ziyaretçi bekliyoruz” dedi.

 

FUARDA NELER VAR?

 

Başta mermer ocakları ve hafriyat işlerinde kullanılan iş makinesi ve yedek parçası olmak üzere beton makineleri, asfalt ve yol, tünel, maden makineleri, kum ve taş ocakları ekipmanları, beton boru ve briket makineleri, araç üstü ekipmanlar, belediye araçları, itfaiye araçları, vinç, platform, forklift, taşıma ve kaldırma ekipmanları, iskele ve kalıp sistemleri, çelik konstrüksiyon sitemleri, depo ve raf sistemleri, jeneratör, kompresör ve transformatörler, kauçuk parçalar, motorlar, redüktörler, alçı tesisleri ve kaynak makineleri fuarda tanıtılıp satışa sunulacak.

 

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

 

 

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya – ANTALYA
Foto 1 indir

CM EXPO IS, INSAAT MAKINALARI VE EKIPMANLARI FUARI, 'YERLI VE MILLI' TEMASIYLA 4- 7 EKIM TARIHLERINDE ANFAS ANTALYA EXPO CENTER'DA DUZENLENECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 2 indir

CM EXPO IS, INSAAT MAKINALARI VE EKIPMANLARI FUARI, 'YERLI VE MILLI' TEMASIYLA 4- 7 EKIM TARIHLERINDE ANFAS ANTALYA EXPO CENTER'DA DUZENLENECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle