Hoşgeldiniz  

İngiliz sanatçılardan sergi

Semih Köken | 09 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

İngiliz sanatçılardan sergi

 ANTALYA’nın Kaş İlçesi’ne bağlı İslamlar Mahallesi’nde oturan İngiliz sanatçılar Kalkan Kültürevi’nde sergi açtı.

İslamlar Mahallesi’nde oturan İngiliz sanatçılar Deborah Harston ve Alison Savage, Kalkan Kültürevi’nde birlikte karma resim sergisi açtı. Serginin açılışına Kalkan Kültürevi Yöneticisi Fatoş Bakır Yüksel, sanatçıların yabancı ve yerli dostlarıyla Kalkanlılar katıldı.

İngiliz sanatçı Deborah Harston, “Yıllardır yaşamımı İslamlar Mahallesi’nde sürdürüyorum. Artık kendimi bu ülkenin insanlarından biri olarak görüyorum. Yıllar içinde Türk kültüründen etkilendim. Eserlerimde bu etkinin önemini görmeniz olanaklı” dedi.

Kalkan Kültürevi Yöneticisi Fatoş Bakır Yüksel, “Sanat, kültürler arasından çok önemli iletişim ve kaynaşma aracıdır. Bu sergide yeni Kalkanlılar diye adlandırdığımız yeni hemşehrilerimizin, bizimle olan iletişiminin canlı tanığı. Burada sergi açmaları da bu ülkeye olan sevdalarının bir göstergesi” diye konuştu.

Sergide iki sanatçının akrilik tekniğiyle yapılan 27 kanvas tablo ve su kabağı üstüne yapılan 25 eseri olmak üzere toplam 52 eser yer aldı. Sergi Kalkan Kültürevi’nin iki katında dört bölüm olarak açıldı. Sergi 10 gün açık kalacak.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Kaş – KAŞ

Foto 1 indir

ANTALYA'NIN KAS ILCESI'NE BAGLI ISLAMLAR MAHALLESI'NDE OTURAN INGILIZ SANATCILAR KALKAN KULTUREVI'NDE SERGI ACTI.(FOTO:KAS-DHA)
indir

Foto 2 indir

ANTALYA'NIN KAS ILCESI'NE BAGLI ISLAMLAR MAHALLESI'NDE OTURAN INGILIZ SANATCILAR KALKAN KULTUREVI'NDE SERGI ACTI.(FOTO:KAS-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle