Hoşgeldiniz  

İngiliz Motorkrosçudan Nefes Kesen Gösteri

Semih Köken | 22 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

İngiliz Motorkrosçudan Nefes Kesen Gösteri

Kemer Belediyesinin davetli olarak Kemer’e gelen Motorkros tutkunu İngiliz Billy Bolt’un motorkros şovu izleyenleri büyüledi.
Kemer Belediyesi ve Kemer Enduro Kulüp misafiri olarak İngiliz pilot Billy Bolt , bu yıl 7. ‘si düzenlenecek olan Red Bull Sea to Sky yarış organizasyonu uluslararası tanıtım çekimleri için Kemer’e gelerek Liman caddesinde muhteşem bir gösteri sunarak izleyicilerden büyük alkış aldı.
Billy Bolt birbirinden tehlikeli hareketlerle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Polis ekiplerinin aldığı güvenlik tedbirlerinin ardından, gösterisine Kamyonet ve Traktör üzerinde şovlarla devam eden Bolt, vatandaşlar ve turistler tarafından ilgiyle izlendi. Motorkros gösterisi, güvenlik nedeniyle 15 dakika sürdü.
Gösteri sonunda görüşlerini aldığımız İngiliz Billy Bolt; Sea to Sky yarışlarından önce küçük bir şov yaptım, Türkiye’de olmaktan mutluyum. Türklerin misafirperverliğini her zaman takdir ediyorum. Beni burada ağılayan Kemer Belediyesi ve Kemer Enduro Kulübüne teşekkür ederim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle