Hoşgeldiniz  

İMAM HATİP’TE BİSİKLET SEVİNCİ

Semih Köken | 28 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

İMAM HATİP’TE BİSİKLET SEVİNCİ

İmam Hatip Ortaokulu’ndaki ikinci bisiklet teslim töreni Belediye Başkanımız Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül’ün katılımıyla gerçekleşti. Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Semih Top, Kemal Yüksel, Nuray Minta’nın da katıldığı törende coşku dolu anlar yaşandı.
İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi kurulurken Kemer Belediyesi’nin büyük bir katkı sağladığını hatırlatan Başkan Gül, “Fahrettin hocayı da anmadan geçemeyeceğim. Fahrettin Hoca, Orman Bakanlığı’ndan tahsisi aldıktan sonra yıldırım hızıyla belediye meclisinden kararı geçirdik ve İmam Hatip Okulu’nun yapımını hızlandırdık. Şimdi de öğrencilerimizi ikinci kez bisiklete kavuşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Eğitime katkı için tablet dağıtımı, öğrencilere ücretsiz servis ve bisiklet dağıtımının yanı sıra okulların çevre düzenlemeleri ve altyapı çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek. Öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra bisiklet dağıtım törenine geçildi. Başkan Gül, eşi Neşe Gül ve başkan yardımcıları ile bisikletleri teslim ederken öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle