Hoşgeldiniz  

İlk hamle Başkan Böcek’ten

Semih Köken | 20 Mayıs 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

İlk hamle Başkan Böcek’ten

KONYAALTI Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Satranç Turnuvası, Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk hamlesiyle başladı.

 

Konyaaltı Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği ile birlikte gerçekleştirilen Satranç Turnuvası, 16 kategoride toplam 420 sporcunun katılımıyla Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Turnuvanın açılışına Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Osman Akdoğan ve sporcuların aileleri katıldı.

 

Açılışta konuşan Başkan Muhittin Böcek, 19 Mayıs’ın çok önemli bir gün olduğunu söyledi. Başkan Böcek, “Bugün, 99 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına ışık tutan meşalenin yakıldığı gündür. Bu günlere gelmemizde büyük emeği olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Atatürk’ün devrim ve ilkeleri doğrultusunda geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Gençlerimize armağana edilen 19 Mayıs Bayramımız kutlu olsun. İki gün süresinde Satranç turnuvasında mücadele edecek sporcularımıza da başarılar diliyorum” dedi.

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, daha sonra ilk hamleyi yaparak Satranç Turnuvası’nın startını verdi. Turnuva yarın sona erecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle