Hoşgeldiniz  

İletişim Fakültesi yeni binasında

Semih Köken | 26 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

İletişim Fakültesi yeni binasında

AKDENİZ Üniversitesi İletişim Fakültesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar dönemine yeni binasında başlayacak.

 

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan, yeni fakülte binalarına taşınmalarından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Prof. Dr. Ahmet Ayhan, “Yeni fakülte binamızda 4 stüdyo, 2 sinema salonu, fotoğraf stüdyosu, video-konferans odaları, kütüphane, konferans salonları, bölümler için uygulama birimleri, 3 bilgisayar laboratuvarı ayrıca Enformatik Bölümü için 7 bilgisayar laboratuvarı ve dersliklerle eğitim öğretime devam edeceğiz. Modern ve teknolojik imkanlarla donatılmış fakültemizde öğrencilerimizin sektöre tam donanımlı hazırlanabilmesi ve aldıkları teorik eğitimi uygulama ile pekiştirebilmesi için tüm imkanlar mevcut. Öğrencilerimizin de bu imkanı en güzel şekilde değerlendireceğinden şüphem yok” dedi.

 

Türkiye’nin en çok tercih edilen iletişim fakültelerinden biri olduklarını aktaran Dekan Ayhan, 2000-2001 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan İletişim Fakültesi’nde bugün itibariyle Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik ile Radyo Televizyon ve Sinema bölümlerinde 261 yüksek lisans ve doktora olmak üzere toplam 2 bin 10 öğrencinin öğrenim gördüğünü söyledi.

 

Tüm paydaşları ile çok yönlü işbirlikleri geliştirerek toplumsal faydaya dönüşecek çeşitli projeler üretmeye ve sektör-üniversite ilişkilerini güçlendirecek çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini sözlerine ekleyen Dekan Ayhan, “Medya toplumu yönlendirmede büyük önem taşıyor. Bizler burada geleceğin iletişimcilerini yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin kamu yararını gözeten, sorumluluk bilinciyle hareket eden, sağduyulu, toplumsal sorunlara duyarlı ve vatanını seven gençler olarak yetişmesinde bizler de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle