Hoşgeldiniz  

İLÇELER, 500 BİN ÜYEYE KİLİTLENDİ

Semih Köken | 18 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından Hedef 500 Bin Üye projesinde izlenecek yol hakkında ilçe başkanlarına bilgi verildi.  

AK Parti Antalya İl Başkanlığı, Hedef 500 Bin Üye projesinin hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Danışma Meclisinde İl Başkanı Rıza Sümer tarafından açıklanan projenin detayları, merkez, doğu ve batı ilçelerinde düzenlenen toplantılarla İlçe başkanları ve yöneticilerine aktarıldı.

AK Parti Antalya Teşkilat Başkanı Abdullah Işıkhan, AR-GE Başkanı Zihni Kilit, Halkla İlişkiler Başkanı Mesut Topçu’nun katıldığı toplantıların ilki merkezde Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Elmalı ve Korkuteli ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.İkinci toplantı ise Manavgat İlçesi’nde, Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Akseki , Gündoğmuş ve İbralı ilçe başkanlarının katılımıyla yapıldı. Son toplantıya ise Finike’de, Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçe başkanları katıldı.

Üyeliğin kişiye aidiyet duygusu sağladığını belirten AK Parti Antalya Teşkilat Başkanı Abdullah Işıkhan, Hedef 500 Bin Üye Projesi’nin parti politikalarının daha geniş kitlelere yayılması bakımından önemli olduğunu söyledi. Antalya’daki üye sayısının 250 bin dolayında olduğunu belirten Işıkhan, 500 bin üye hedefine ulaşmak için nasıl bir yol izleneceği hakkında bilgi verdi.

”Öncelikle bu projeyle tüm üyelerimizi ziyaret edeceğiz diyen Işıkhan, ”Partimiz üyeleri ile aynı evde yaşayan fakat üyemiz olmayan kişiler var. Öncelikli hedefimiz bu kişileri üye yapmak. Her üyemizi ziyaret ederek, onlardan bir üye getirmelerini isteyeceğiz. İlçelerimizin önemli noktalarına koyacağımız stantlarla halkımızdan büyük Antalya, büyük Türkiye, 2023 hedeflerine ulaşmak için Hedef 500 bin üye projemize katılmalarını isteyeceğiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle