Hoşgeldiniz  

İkizlerden, Başkan Uysal’a bağlama teşekkürü

Semih Köken | 27 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

İkizlerden, Başkan Uysal’a bağlama teşekkürü

‘MÜZİK Asla Eskimez’ sloganıyla başlatılan projeyle bağlama hayalleri gerçek olan Elmalı İlçesi Tekke Köyü’nden İbrahim Can ve Cemal Özel adlı ikizler, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti

 

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan ‘Müzik Asla Eskimez’ başlatılan proje kapsamında, çocukların hayalleri gerçekleştiriliyor. Elmalı Tekke Köyü Abdal Musa Ortaokulu’na devam eden ikiz kardeşler 13 yaşındaki İbrahim Can ve Cemal Özel’in bağlama sahibi olma ve öğrenme hayali, Muratpaşa Belediyesi’nin ‘Müzik Asla Eskimez’ projesiyle gerçek oldu.

BAŞKAN UYSAL’I BEKLEDİLER

İbrahim Can ve Cemal Özel, Abdal Musa Anma etkinliklerine katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın gelişini bekledi. İkizler, bağlama derslerine başladıklarını belirterek, Başkan Uysal’a teşekkür etti. Başkan Uysal da İbrahim Can ve Cemal Özel’den sanat ve müzikten kopmamalarını istedi.

Projeye nasıl destek verebilirsiniz?

Muratpaşa Belediyesi’nin ‘Müzik Asla Eskimez’ kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşlar; 444 80 07 numaralı Turunç Masa hattından bilgi alabilir. Vatandaşlar; bağışlanacak enstrümanı Turunç Masa’ya veya Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilebilir.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle