Hoşgeldiniz  

İçme suyu sorunu çözülüyor

Semih Köken | 01 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

İçme suyu sorunu çözülüyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kumluca’da su sıkıntısı yaşayan Kavakköy Mahallesi’nin yetersiz kalan şebekelerini yeniliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki eski ve yetersiz su şebekelerini modernize ediyor. ASAT Kumluca Şube Müdürlüğü, bu kapsamda Kavakköy Mahallesi Değirmenciler mevkiindeki vatandaşların yıllardır süregelen su sorununa neşter vurdu. Eski ve yetersiz olması nedeniyle sürekli arıza veren içme suyu hattı yenilendi. ASAT ekipleri, çalışma kapsamında 1400 metrelik içme suyu ana şebeke hattı ve 800 metre yeni içme suyu evsel bağlantı hatlarını döşedi.

ERENTEPE DE ÇÖZÜLECEK

Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, içme suyu ve kanalizasyonla ilgili yatırımların belirlenen program dâhilinde devam ettiğini söyledi. Evran, “İçme suyu yetersiz olan yerlere yeni hatlar döşeyerek daha sağlıklı hale getiriyoruz. Erentepe Mahallesi ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Buradaki hatların eski ve yetersiz olması nedeniyle sık sık sorun yaşanıyor. Bu bölgelerdeki sorunları da çözeceğiz” dedi.

ANTALYA, (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle