Hoşgeldiniz  

Hüseyin dede çadırda yaşamaktan kurtuldu

Semih Köken | 28 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Hüseyin dede çadırda yaşamaktan kurtuldu

Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta naylon çadırda yaşam mücadelesi veren 84 yaşındaki Hüseyin Keklikçi’ye konteyner ev hediye ederek, sefaletten kurtardı.

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin sergilendiği Antalya’da 19 ilçede vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veren Büyükşehir Belediyesi, yardıma muhtaç durumdaki evsiz vatandaşlara konteyner ev yardımında bulunuyor. Yazın sıcakta, kışın soğukta mağdur olan vatandaşlar başlarını sokacak sıcak bir yuvaya kavuşuyor. Kaş’ın Çavdır Mahallesi’nde, naylon kaplı derme çatma bir çadırda yaşam mücadelesi veren 84 yaşındaki Hüseyin Keklikçi’ye Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı.
BÜYÜK SEVİNÇ
Hüseyin dedenin durumundan haberdar olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hemen konteyner ev verilmesi talimatını verdi. Büyükşehir ekiplerinin inceleme ve hazırlık çalışmalarından Hüseyin dedeye konteyner ev hediye edildi.  Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Musa Yücel, konteyner evi Hüseyin Dede ve eşine teslim etti. İçinde oturma odası, mutfağı, tuvalet ve banyosu bulunan yeni evini görünce büyük mutluluk yaşayan Hüseyin Keklikçi, Başkan Türel’e teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle