Hoşgeldiniz  

Hurma Mahallesi’ne ‘spor park’ı açılıyor

Semih Köken | 25 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Hurma Mahallesi’ne ‘spor park’ı açılıyor

KONYAALTI Belediyesi Hurma Mahallesi’nde 7 bin 500 metrekare alanda inşasına başladığı ‘spor park’ın sonuna geldi. Basketboldan tenise, fitness’dan düz koşuya kadar her türlü spor bu parkta yapılabilecek.

Hurma Mahallesi’nde sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, bölgeye spor parkı inşa ediyor. Hurma Mahallesi’nde 209-210 Sokak kesişiminde yer alan 7 bin 500 metrekare alana inşa edilen parkın içerisinde basketbol sahası, tenis kortu, sokak tipi fitnes aletleri ve koşu yolu yer alacak. Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı büyük ölçüde tamamlanan spor parkı çocuk oyun alanı, yürüme yolları, mini meydan ve oturma alanlarıyla da bölge de yaşayan 7’den 70’e herkes için yeni yaşam alanı oluşturuyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçenin yeşil dokusunu korumak ve geliştirmek adına park ve meydan projelerini büyük bir titizlikle hayata geçirdiklerini söyledi. Hurma Mahallesi’nde yapımını büyük ölçüde tamamladıkları spor parkı ile de bölge halkına yeni yaşam merkezi sunduklarını dile getiren Başkan Böcek, “Sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı Hurma Mahalle’mizde yeni park çalışmasının sonuna geldik. İçerisinde yer alan basketbol sahası, tenis kortu, fitnes alanı ve koşu yolu ile tam bir ‘spor parkı’ olarak projelendirdiğimizi çalışmamızı birkaç hafta içinde tamamlayıp hizmete açacağız. Şimdiden tüm bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle