Hoşgeldiniz  

Hoş Geldin Bebek Projesi diğer belediyelere örnek oldu

Semih Köken | 25 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Hoş Geldin Bebek Projesi diğer belediyelere örnek oldu

Kemer Belediyesi’nin Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında ilçede son 6 ayda doğan bebekler için mevlit okutuldu. Başkan Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğindeki mevlide katılan anneler Kemer Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül öncülüğünde 2010 yılında hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında 7 yıldır Kemer’de yeni doğan bebeklerin evlerine konuk olan Neşe Gül, ebeveynlere ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletiyor. Bebekleri bir anne şefkati ile kucaklayan Neşe Gül, ailelerin mutluluğuna ortak oluyor.

KEMER BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Hoş Geldin Bebek Projesi’nin önemli bölümlerinden biri de 6 ayda bir bebekler için okutulan mevlit oluyor. Bu kapsamda; son 6 ayda Kemer’de doğan 170 bebek için Huzur Camii’nde mevlit okutuldu. Mevlit törenine bebekleri ile birlikte katılan anneler Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül ve Eşi Neşe Gül’e teşekkürlerini ilettiler.

GÜL TEK TEK İLGİLENDİ
Huzur camii bahçesinde gelen konukları tek tek karşılayan Neşe Gül, bebeklerin sağlık durumları ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra mevlide geçildi ve tüm çocuklar ile aileleri için dua edildi. Mevlidin ardından tüm annelere hediyeler veren Neşe Gül, genç annelerle birlikte yemek de yedi.

BEBEK SAYISI 1500’Ü AŞTI
Proje kapsamında yılda ortalama 220 bebeğin ailesine ulaşılırken 7 yılda 1.500’den fazla yeni doğanın evlerine gidildi. Öyle ki; Neşe Gül’ün ilk ziyaret ettiği bebekler okul çağına ulaştı. Fikri takip yaparak bu çocukları ziyaretlerine devam eden Neşe Gül, onlara okullarında başarılar diliyor ve bir ihtiyaçları olup olmadığını soruyor.

“ÖRNEK ALINMAKTAN ONUR DUYUYORUZ”
Projenin her geçen yıl büyüyerek devam ettiğini kaydeden Neşe Gül, “Hoş Geldin Bebek Projesi’ni Türkiye’de ilk uygulayan belediye Kemer Belediyemiz oldu. Proje gerek Antalya’daki, gerekse diğer kentlerdeki bazı belediyeler tarafından örnek alındı. Ancak bazı belediyeler bu projeyi ilk kendilerinin uyguladığı iddia etti. Buna biraz kırıldık ama biz projenin öncüsü olmaktan ve örnek alınmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Tüm belediyelere projeyi uygulamalarını öneriyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle