Hoşgeldiniz  

HOCANIN BBP BALONU DA PATLAK ÇIKTI

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

HOCANIN BBP BALONU DA PATLAK ÇIKTI

Kemerin Döngel siyasetini ustası ve  kırk  haramileri yine algı operasyonu yapmak isterlerken şuç üstü yakalandılar.

Geçtiğimiz hafta manşet manşet haber yaptıran  DSP liler Kemer Büyük Birlik Partisinin DSP ye katıldığını kamuoyu önünde paylaştılar ve o gün  kemerin Tecavüzcü diye bilinen İlker efendinin ortak olduğu mesire yerinde mangal partisi yaparak kutlama  gerçekleştirdiler.

Kendini halen daha Büyük Birlik Partisi Kemer ilçe Başkanı olarak tanıtmaktan hiç de çekinmeyen Alaattin Özdemir birde açıklama yaparak bakın bunları demiş :

 Geçtiğimiz son 10 yıl içerisinde mevcut yönetimin yapmış olduğu ya da yapamadığı ve yapmış gibi gösterdiği projeleri inanmadığımızdan, bundan sonraki süreçte bu işleri yapacağına inandığımız üniversite mezunu, kültürlü, 10 yılık da geçmişi ile Göynük’de yaptıkları ile ve Kemer’e de yapacakları ile kendisini ispat eden Necati Topaloğlu’na desteğimizi açıklıyoruz. Antalya’da Büyük Birlik Partisi olarak Ak Parti’yi destekleyeceğiz. Ama yerelde Kemer’de teşkilatımıza bağlı kayıtlı seçmenlerimiz ile birlikte Necati Hoca’yı destekleyeceğiz” dedi.

Sayfa sayfa resimli haberde olmayan bir partinin olmayan bir Başkanından nasıl açıklama  alınır kim inanır bilmiyoruz ancak…

ASIL BÜYÜK BİRLİK PARTİLİLERDEN  TOKAT GİBİ CEVAP GECİKMEDİ

BÜYÜK BİRLİK ANTALYA TEŞKİLATI KEMERE GELDİ.

Bu yalan haberin ardından Genel merkez tarafından Kemere gönderilen BBP li yöneticiler  akşam saatlerinde Cumhur ittifakının adayı Yusuf Ürası Seçim Koordinasyon merkezinde ziyaret ettiler .

Ziyarete BBP Mkyk ve Disiplin Kurulu Üyesi Veysel Demir , Muhsin Yazıçıoğlu Platformu  başkanı Ahmet Çıçek , BBP Genel sekreter danışmanı Murat Kanat ,  iştişare kurulundan Abdullah Hatipoğlu  katılarak yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü ve şaşkınlık içinde olduklarını dile getirdiler.

Bu yaşananların büyük bir terbiyesizlik ve seviyesizlik olduğunu dile getiren yetkililer  2014 Yerel seçimlerinden sonra Kemer Teşkilatını  kapattıklarını Alaattin Özdemir inde görevine o zaman son verildiğini söylediler.

Biz Cumhur ittifakı sürecinde AK Parti ve MHP ye destek vereceğimizi açıklamıştık ve Genel Başkanımızın da dediği gibi her zaman ebedi arkasındayız.Fakat görüyoruz ki Çakallar bu işi akılları sıra kullanmaya kalkmışlardır.Biz bunlara cezalarını keseriz ama bu milletin aklıyla algısıyla oynamaya kalkanlara da hadlerini bildirmekten de bir an bile şüphe duymayız.Bu olay bizi üzmüştür bizi üzenleri bizde üzeriz derhal bu yanlıştan dönerek özür dilesinler biz hiç bir şeyden kaçmayız biz değerli Büyüğümüz Dava adamı Muhsin Yazıoğlunun  arkasındayız gerekeni de yaparız dedi

Son kez söylüyorum bu Partimizin adını almalarından bile esef duyacağımız kişilerle işimiz olmayacağı gibi yalan gıybet  hüsümet içinde hiç bir yere varılamaz .Yalancının mumu gördüğünüz  gibi alev almadan sönmüştür.Biz Cumhur ittifakının sonuna kadar arkasındayız. Büyükşehirde Sayın Menderes Türel  Kemerde de Sayın Yusuf Üras tır.

Diyerek DSP lilere TOKAT gibi cevap verildi.

Şimdi gözler Necati Hocanın diğer Balonlarına çevrilmişken çok yakında listede  ismi olan zat-ı muhteremin büyük bir olayının da kamuoyuna yansıyaçağı bunu kapatmak için el ayak öpmeye bile hazır olduğunu  olayın içinde organize bir suç örgütününde adı karıştığı bildiriliyor.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle