Hoşgeldiniz  

Hırsızların çalmak istediği vana gevşeyince gaz fışkırdı

Semih Köken | 18 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Hırsızların çalmak istediği vana gevşeyince gaz fışkırdı

ANTALYA’da hırsızların çalmaya kalkıştığı, kapatılan akaryakıt istasyonundaki tankın vanası gevşeyince, gaz fışkırdı. Yaklaşık 2 saat boyunca çevreye yayılan gazı, istasyona gelen teknik personel kesti.

Olay, saat 20.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Meydan Mahallesi Aspendos Bulvarı’nda meydana geldi. Bir süre önce kapatılan ve tahliye edilen akaryakıt istasyonundaki tanktan gaz sızıntısı olduğunu fark eden çevre sakinleri, polise ve itfaiyeye haber verdi. Polis, gökyüzüne tazyikli bir şekilde sızan gaz nedeniyle, bulvarı yaya ve araç trafiğine kapatıp, çevredeki işyerleri ile bir oteli tahliye etti, bölgenin elektriği kesildi. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Cem Gencer de olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı.

2 SAAT BOYUNCA ÇEVREYE YAYILDI

Polis, uzun süre istasyon yetkililerine ve teknik servise ulaşmaya çalıştı. Yaklaşık 2 saat sonra çevreye yayılan gaz, gelen teknik personelin müdahalesiyle kesildi. Görevli daha önce boşaltılan tankta az miktarda kalan gazın sıcağın etkisiyle genleşip, vananın gevşetilmesi sonrası da açığa çıkmış olabileceğini belirtti.

HIRSIZLIK VANALARI ÇALMAYA ÇALIŞMIŞ

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle