Hoşgeldiniz  

HEM TATİL HEM TANGO EĞİTİMİ- VİKİNG’DE TANGO’LU TATİL

Semih Köken | 05 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

HEM TATİL HEM TANGO EĞİTİMİ- VİKİNG’DE TANGO’LU TATİL

İskandinav ülkelerinden Türkiye’ye turist getiren Tyrkiareiser Tour ve Antalya Tango işbirliği ile Norveç ve İsveç’ten Türkiye’ye dans turları düzenleniyor. 50 kişilik gruplar halinde gelen turistler Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Viking Star Otel’de bir taraftan tatillerini yaparken bir taraftan da Tango dersleri alıyor.kemer_norvecdans5.jpg görüntüleniyor

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Viking Star Otel’de iki yıldır, Norveç ve İsveç’ten gelen turistlere tango eğitimi veriliyor. Tyrkiareiser Tour ve Antalya Tango işbirliği ile yapılan turlara katılan tatilciler bir taraftan tatillerini yaparken diğer taraftan düzenlenen kurs programına dahil oluyor.

Antalya Tango’nun sahipleri Akın ve Gülşen Gökkaya çifti, Norveçli Ase Britt ve Espen Johansen çifti ile Norveçli Tone Strand ve İsveçli Suzanna Bondesson’un gözetiminde eğitim alan tatilciler bir haftalık ve iki haftalık periyotlarda eğitim programlarına dahil oluyor.

AKTİF TURİZM TURLARI DEVAM EDECEK
Tyrkiareiser Tour ve Viking Otellerinin ortağı İbrahim Yıldırım, dans turlarının “Aktif Turizm” başlığı ile başlattıkları etkinlik programının bir parçası olduğunu belirterek şunları söyledi; “Turizm sezonun başlangıcı olan Mart-Nisan ve Ekim-Kasım aylarında düzenlediğimiz turlar artarak devam edecek. Özellikle dans turlarımızı farklı dans branşlarına da yayarak bir ve iki aylık süreçlerde sürdürmeyi planlıyoruz. “Aktif Turizm” başlığı ile başlattığımız bu program takvimini ise bisiklet, tırmanış ve dağ yürüyüş paketleri ile sürdürüyoruz. Turizm çeşitliliğini içeren aktif turizm aktivitelerimizi İskandinav pazarına yönelik olarak uygulamaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle