Hoşgeldiniz  

Hayvansever Çifti Dövdüğü İddia Edilen Yellice Dövülen Benim

Semih Köken | 17 Eylül 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Hayvansever Çifti Dövdüğü İddia Edilen Yellice Dövülen Benim

Antalya Hayvansever çifti dövdüğü iddia edilen Yellice Dövülen benim (HD)Hayvansever çifti dövdüğü iddia edilen Yellice Dövülen benimANTALYA’nın Kemer ilçesinde, emekli Alaeddin Çetinel (63) ile eşi Yeşim Çetinel’i (50), kedi besledikleri gerekçesiyle dövdüğü öne sürülen turizmci Mustafa…

Antalya Hayvansever çifti dövdüğü iddia edilen Yellice Dövülen benim (HD)Hayvansever çifti dövdüğü iddia edilen Yellice Dövülen benim

ANTALYA’nın Kemer ilçesinde, emekli Alaeddin Çetinel (63) ile eşi Yeşim Çetinel’i (50), kedi besledikleri gerekçesiyle dövdüğü öne sürülen turizmci Mustafa Yellice (59), iddiaların doğru olmadığını söyledi. Asıl mağdurun kendisi olduğunu belirten Yellice, Karı koca beni dövdü, gözlerim morardı, vücudumda ezikler var, beni öldüreceklerdi dedi.

Kemer ilçesi Aslanbucak Mahallesi’nde oturan Alaeddin Çetinel ve eşi Yeşim Çetinel, kedi ve köpek besledikleri için rahatsız olan komşuları turizmci Mustafa Yellice ile oğlu tarafından dövüldüğünü iddia etti. Olay sonrası yüzlerinde morluk, vücutlarında ise travmalar meydana gelen Alaeddin Çetinel, Kemer Devlet Hastanesi’nde tedavi olduktan sonra Mustafa Yellice ve oğlu hakkında polise gidip, şikayetçi oldu.

ASIL DÖVÜLEN BENİM

Çetinel çiftinin iddialarını yalanlayan Mustafa Yellice, asıl mağdurun kendisi olduğunu söyledi. Olayın Alaeddin Çetinel tarafından başlatıldığını, kendisini yumrukladığını iddia eden Mustafa Yellice, Yeşim Çetinel’in de kendisine sert bir cisimle vurduğunu kaydetti. Yellice, Bu darbeler deniyle iki gözüm morardı. Vücudumda darbelerle birlikte ezikler ve yaralar oluştu. Alaeddin Çetinel’le daha önce de bir kaç kez tartıştık. Bunun sonunda planlı olarak saat 01.00 sıralarında gelip beni darp ettiler dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle