Hoşgeldiniz  

Hayırseverlerden eğitime destek

Semih Köken | 30 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Hayırseverlerden eğitime destek

ANTALYA’nın Kepez İlçesi’nde Alaeddin Keykubat Ortaokulu’na hayırseverlerce yapılacak 12 derslikli ek bina için protokol imzalandı.

Vali Münir Karaloğlu’nun makamında gerçekleştirilen protokolle, Kepez İlçesi’ndeki Alaeddin Keykubat Ortaokulu’na yapılacak 12 derslikli ek bina yapılacak. Ek binanın yapımını üstenen işadamı Mehmet Fehmi Diktaş, protokol töreninde binanın 1 yıl içerisinde tamamlanması için Vali Karaloğlu’na taahhüt verdi. 1989 yılında 18 derslik olarak hizmete giren Alaeddin Keykubat Ortaokulu’nda 4 idareci, 52 öğretmen, 1120 öğrencisi ile ikili öğretim yapılıyor. Yapılacak 12 ek derslikle tekli eğitime geçilmesi planlanıyor.

İKİNCİ PROTOKOL AKSU İÇİN

İkinci okul protokolü ise Aksu İlçesi’ndeki Ertuğrul Gazi Ortokulu’na yapılacak ek 3 derslik, öğretmenler odası ile tuvalet için imzalandı. Hayırsever Emine Ataoğlu, merhum annesi Melek Hamursuz ile babası Mustafa Hamursuz adının, Aksu İlçesi’nde 2 yıl önce hizmete açılan 4 derslikli anaokuluna verilmesine karşılık ek derslik, öğretmenler odası ve tuvalet yapma taahhüdünde bulundu. Bağkur emeklisi hayırsever Emine Ataoğlu, 2 ay sonra adı geçen binaların hizmete gireceğini söyledi. 1989 yılında 6 derslik olarak hizmete açılan Aksu Ertuğrul Gazi Ortaokulu’nda 2 idareci, 6 öğretmen, 149 öğrenciyle tekli öğretim yapılıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle