Hoşgeldiniz  

Havai fişek deposunda patlama: 1 ölü, 2 yaralı

SEMİH KÖKEN | 16 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Serkan Kaya’ya ait olduğu belirtilen havai fişek deposunun alt katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Bu patlamayla birlikte depodaki fişekler arka arkaya patladı ve yangın çıktı. Yangın sırasında işyeri sahibi Serkan Kaya kendi çabalarıyla kurtulurken, alt katta olduğu belirtilen işyeri çalışanı 34 yaşındaki Doğan Karacan boruların altında kalıp ağır yaralandı.

Patlama ihbarının ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Hafif yaralanan işyeri sahibi Serkan Kaya ile olay anında yandaki kırtasiyede müşteri olarak bulunan Serpil Ece Altay ve boruların altından çıkartılan Doğan Karaca, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Yaralılardan Doğan Karaca, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Diğer 2 yaralı ise ayakta tedavi edildi.

Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda soğutulan depoda bir itfaiye eri de mazgala düştü. Yara almadan kurtulan itfaiye eri, kendi çabasıyla bulunduğu yerden çıktı. Bazı işyeri sahipleri havai fişek deposunun ruhsatı olmadığını iddia ederek, kimsenin de denetlemediğini belirtti. Polis, havai fişek deposunda meydana gelen patlamayla ilgili soruşturma başlattı.

1 YIL ÖNCE EŞİNDEN AYRILMIŞ

 

Patlamada ölen 34 yaşındaki Doğan Karacan’ın, uzun süredir bu işyerinde çalıştığı belirtildi. Yaklaşık 1 yıl önce eşinden boşandığı belirtilen Karacan’ın bu evlilikten olan 3 yaşındaki Gökçe adlı bir kız çocuğu olduğu belirtildi. Karaca’nın cenazesinin Korkuteli İlçesi, Çaykenarı Köyü’nde toprağa verileceği belirtildi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle