Hoşgeldiniz  

Halk Oylamasına Doğru

Semih Köken | 30 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kaş’ın Gömbe, Sütleğen, Beldibi, Arma, Çamköy, Aklar ve Palamut Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ve AK Parti Kaş ilçe Başkanı Mutlu Ulutaş’ın da katıldığı programlarda konuşan Sümer, 16 Nisan’da Toroslar‘da ‘evet’ çiçeklerinin açacağını kaydetti.

Anayasa değişikliği maddelerinin gayet açık ve net olduğunu belirten Sümer, şu değerlendirmelerde bulundu:

“16 Nisan oylaması yapılacak, anayasa değişikliği Türkiye‘nin yönetilebileceği en iyi sistem. Yıllardır bu sistemin sıkıntılarını hepimiz yaşadık, hissettik. Bu yönetim sistemin değiştirilebilmesi için çok önemli bir halk oylamasına gideceğiz. Böylesine tarihi bir dönemde maalesef kara bir propaganda yürütülüyor. Görüyoruz ki güçlü bir Türkiye istemeyen tüm dünya ‘hayır’ cephesinde buluşmuş. Biz bütün kararlara saygılıyız kimseyi bu referandum daki kararından dolayı yargılayamayız. Ancak referandum kampanyası sürecinde gördük ki ülkemizin birliği ve bütünlüğünü yıkmak isteyen kesimler ‘hayır’ cephesinde buluştular. Bu buluşma tesadüf olabilir mi? Yörükler oy vermeden önce bu tabloyu çok iyi analiz edebilecek duruşa sahiplerdir. Türkiye‘nin büyümesinden ve gelişmesinden rahatsız olan batı dünyası yalan söylemekten hiç çekinmiyor. Biz bu yalanların doğrularını anlatabilmek amacıyla sizlerin ayağına geldik.”

Artık patinaj yaptırılan, eli kolu bağlanmış bir Türkiye olmadığını kaydeden Sümer, Anayasa değişikliği için var güçleriyle çalıştıklarını bildirdi.

Sümer, “Hayır cephesinin tüm iftiralarına rağmen Toroslar‘da yaşayan Yörükler önce memleketini düşünerek ‘evet’ diyeceğini ve kirli oyunları bozacağını biliyorum.” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle