Hoşgeldiniz  

Haftada iki gün Elmalı gezisi

Semih Köken | 29 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Haftada iki gün Elmalı gezisi

KEPEZ Belediye’nin kültürel hizmet kapsamında düzenlediği Elmalı Kültür Gezileri, yoğun talep görüyor.

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği kültür turları, Konya ve Çanakkale’nin ardından Elmalı’ya yapılıyor. Elmalı Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen gezi programlarına, Kepezliler rehberler eşliğinde gidiyor. Kepez Belediyesi’nin kültür hizmetinden biri olan projeyle ilçeye haftada iki gezi yapılıyor. Her ay sekiz geziden oluşan kültür turlarına 40 kişilik gruplar katılıyor.

Kepez Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organizasyonu sağlanan projeye, Kepez Belediyesi Kültür Birimi’nin internet adresinden başvuru yapılıyor. Her salı ve cumartesi günü gerçekleşen gezilere aynı aileden üç kişi katılabiliyor. Ulaşımı Kepez Belediyesi tarafından ücretsiz sağlanan gezilerde Elmalı Belediyesi tarafından rehberlik hizmeti veriliyor. Kepez Belediyesi’nin kültür köprüleri kurmayı amaçladığı proje yüzlerce vatandaşı Elmalı İlçesi’yle tanıştırıyor. Elmalı Kültür Gezileri’nden tüm vatandaşlar ücretsiz yararlanabiliyor.

Kültür gezileri aracılığı ile hem tarihi hem de manevi öğelere dikkat çekmeyi amaçladıklarını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha önce Konya ve Çanakkale’ye düzenlenen geziler gibi Elmalı gezilerinde de vatandaşlara yeni yerler keşfederek kültürümüzü yaşatma fırsatı sunduklarını söyledi. Yoğun ilgi gören geziler hakkında detaylı bilgi ve başvuru formuna www.kepezkultur.com adresinden ulaşılabiliyor.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle