Hoşgeldiniz  

Güzeller Kemer’de tatilde

Semih Köken | 01 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Güzeller Kemer’de tatilde

ANTALYA’da düzenlenen Miss Kemer International 2017 Güzellik Yarışması finalinde Danimarka’yı temsil eden 24 yaşındaki Raimonda Gecaite ile Çek Cumhuriyeti temsilcisi 23 yaşındaki Terezka Bohuslavova finalin ardından tatil yapıyor.
ANTALYA'DA DUZENLENEN MISS KEMER INTERNATIONAL 2017 GUZELLIK YARISMASI FINALINDE DANIMARKA'YI TEMSIL EDEN RAIMONDA GECAITE ILE CEK CUMHURIYETI TEMSILCISI TEREZKA BOHUSLAVOVA FINALIN ARDINDAN TATIL YAPIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Göynük’teki 5 yıldızlı bir otelde dinlenen Raimonda Gecaite ile Terezka Bohuslavova, dereceye alamadıklarını fakat unutulmaz anılar biriktirdiklerini söyledi. Yarışma kampının ve finalinin oldukça yorucu geçtiğini söyleyen iki finalist, bir hafta tatil yapıp ardından ülkelerine döneceklerini vurguladı. Final gecesi çok heyecanlandıklarını anlatan Danimarka temsilcisi Gecaite, “Gecenin sonunda kuliste oturup derin bir oh çektim. Çok heyecanlıydı. Unutulmayacak anılar biriktirdim. Antalya’nın güzelliklerine hayran kaldım. Yaz tatillerimi burada geçireceğim. Ülkeme döndüğümde tüm arkadaşlarıma da burayı anlatacağım” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle