Hoşgeldiniz  

GÜZEL HAREKETLER BUNLAR: EUPHORİA 100 SAĞLIKÇIYI AİLESİYLE AĞIRLAYACAK

SEMİH KÖKEN | 16 Nisan 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

GÜZEL HAREKETLER BUNLAR: EUPHORİA 100 SAĞLIKÇIYI AİLESİYLE AĞIRLAYACAK
Kimileri ücretini ödeyerek kalan sağlık çalışanlarını otelden kovarken kimileri de sağlık çalışanlarının can siperena çalışmalarına minnet duygularıyla ödüllendiriyor….
Euphoria otelleri, koronavirüs salgını  nedeniyle canlarını dişlerine takarak hizmet veren sağlık çalışanlarından 100 aileye ücretsiz tatil verecek.
Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada  sağlık çalışanları için ne yapsak ne desek az kalır otellerimizin kapılarını kendilerine açmaktan onur duyarız” deniyor.
Euphoria’dan yapılan açıklama şöyle:
Tüm Dünya’da olduğu üzere Ülkemizde de görülen Corona virüsü salgını nedeniyle zor bir süreçten geçmekteyiz.
Bu süreçte en büyük fedakarlığı sağlık personeli sergilemektedir. Hayatları pahasına, gece&gündüz demeden tüm özverileri ile çalışarak bir an önce düzenin sağlanması için üstün  performans göstermektedirler. Kimi zaman alkışlayarak kimi zaman mesajlarımızla destek olmaya çalıştık. Kendileri için ne yapsak ne desek az kalır bunun bilincinde olmakla birlikte Euphoria Hotels&Resort olarak kendilerine teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Bu amaçla Euphoria Tekirova, Euphoria Palm Beach Resort ve Euphoria Aegean Termal and Resort Otelimizin kapılarını kendilerine açmaktan onur duyarız.
Her kademeden toplam 100 sağlık personelini 2020 ve 2021 sezonunda geçerli olmak üzere aileleriyle birlikte ücretsiz misafir ederek yaşanılan bu süreçlerin izlerinin silinmesi adına katkıda bulunarak şükranlarımızı sunmak isteriz.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle