Hoşgeldiniz  

GÜL ” Necati hoca seçmenlerine İHANET etmiştir “

Semih Köken | 28 Ekim 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Göynük eski Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu Orman Müdürlüğü ile 2005 yılında yaptığı sözleşmeden dolayı, belgelerle fena topa tuttu.

Sosyal paylaşım sitesinden yaptığı Necati Topaloğlu hakkında ki videolu haber ile de bir anda gündem değiştiren Kemer Belediye Başkanı Mustfaa Gül, Göynük eski Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu resmen topa tuttu. Göynük’ün belde olduğu dönemde esentepe mahallesinde Orman Evleri olarak bilinen ve dönemin Göynük Belediye Başkanı tarafından Orman Müdürlüğü’nden 10 seneliğine kiralanan arazinin geldiği zamanı değerlendiren Başkan Mustafa Gül, “Orman Evleri olarak bilinen bu arazi 2005 yılında dönemin Belediye Başkanı necati Topaloğlu tarafından Orman Müdürlüğü’nden 10 seneliğine kiralanmıştır. Sayın Topaloğlu, o tarihte Noter huzurunda yapılan 25 maddelik imza töreninde bilinçli olarak 22’inci madde olarak ifade ettiğimiz (Kiralanan Arazinin kira süresi dolduğunda yani 2015 yılında eski haliyle tekrar Orman Müdürlüğü’ne teslimi yapılacaktır) şeklinde ki şerhli sözleşmesini imzalayarak, burada yaşayan vatandaşlarımızı mağdur etmiştir” dedi.

ÜSTELİK BİRDE ÖĞRETMENLİK YAPTI

Göynük eski Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun emekli öğretmen olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Yıllarca öğretmenlik ve Belediye Başkanlığı yapmış bir kişi nasıl olurda halkının geleceğini düşünmeden böyle bir şeyi imzalar gerçekten bir anlam veremiyorum. O tarihte Göynük’lü vatandaşlarımıza iyilik yapmış gibi görünen Topaloğlu, aslında Orman Evleri olarak tabir ettiğimiz bu kiralık arazide yıllardır evi bulunan vatandaşlarımıza ihane etmiştir. Dolayısıyla burada yaşayan vatandaşlarımız mağdur olmuşlardır” dedi.

BİZ MÜRACATTA BULUNDUK

Vatandaşların yaşadığı bu sıkıntıyı Göynük eski Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun görmezden geldiğini ifade eden Başkan Gül, “Sayın Topaloğlu vatandaşları mağdur ettiği yetmezmiş gibi bir de gittiği ziyaretlerde bu konuda Kemer Belediyesi’nin ve benim muhatap olduğumu söylüyormuş. Biz göreve geldiğimiz günden buyana bütünleşen Kemer halkının geleceğini düşündük ve o yönde proğramlarımızı yaptık. Bu konuda bizim hiç bir ilgimiz yada alakamız bulunmamaktadır. Biz Topaloğlu’nun yıllar önce yaptığı bu hatayı, halkımızın mağdur olmaması için düzeltebilmek adına, yeniden bu bölgeyi Orman Müdürlüğü’nden kira talebinde bulunduk. İnşallah uygun görülmesi durumunda bu bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza rahat nefes bir aldıracağız” dedi.n67

nn nd7

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle