Hoşgeldiniz  

Gül: “Mafyacılık oynayanlara asla müsade etmeyeceğim”

SEMİH KÖKEN | 29 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Gül: “Mafyacılık oynayanlara asla müsade etmeyeceğim”

Başkan Gül: “Mafyacıkık oynayanlara asla müsade etmeyeceğim”
CHP Kemer Belediye Başkanı ve başkan adayı Mustafa Gül, Kemer sevdalısı olarak şu ana kadar olduğu gibi bu dan sonra da Kemer’de çetecilik oynamak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğini söyledi. Başkan Gül, Antalya’nın Alanya ve Manavgat’ın iki yıl önce yakılıp yıkıldığını Kemer’in neden yıkılmadığını anlatarak, “Çünkü biz onlara yol vermiyoruz. Bir yerde yasa dışı bir şey yapılıyorsa orada suçlu polis veya jandarma değildir. En büyük suçlu belediyelerdir. Belediye yol verirse bu adamlar yasa dışı işler yapar.” dedi. 
DSP Kemer Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu’nun yanında çetecilik oynamak isteyen ve suç işlemeye meyli olan kişilerin olduğunu açıklayan Gül, şöyle konuştu:”Necati Topaloğlu’nun oturup düşünmesi lazım. Acaba ben neden AK Parti’den aday olamadım diye düşünmesi lazım. Beldibi mahallesi PKK ile resmen bağlntısı olmuş. Oradaki dükkanlar yıkılırken resmen kağıtların üzerinde eylem planları çıktı. Bu planların çıktığı kişilerin Menderes Tüzel ile gidip yanında kahvaltıda fotoğraf verirsen tabiki de aday olamazsın.”
Gül, Necati Topaloğlu’nun yanında çalışanların 2014 seçimlerinde birlikte çalıştıklarını ancak neden lu dönemde çalışmadıklarını ise şu sözlerle açıkladı:”Belediyeye ne kadar borcu olan adam varsa orda. Zamanında değişik şekilde belediyeye zarar veren veya kovulan insanlar orada. Neredeyse sürgüne giden herkesin toplandığı bir alan. Allah korusun Kemer’i bunlar mı idare edecek? Kemer, belediye başkanı olduğum sürece yeni doğan bebek gibi tertemiz ve huzurlu olmuştur. Bundan sonra da mafyacıkık oynayanlara müsade etmeyeceğim. Kemer’i kendi çocukları, kendi halkı yönetecek. Kemer, yeni doğan çocuk edası gibi yaşamaya devam edecek.” 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle