Hoşgeldiniz  

GÜL DEN TOKİ AÇIKLAMASI

SEMİH KÖKEN | 20 Aralık 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

GÜL DEN TOKİ AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz hafta başında Kemer Belediye Başkanı  Topaloğlu açıklama yaparak kendi üzerine vazifeymiş gibi paylaşım ve haber yaptırmış KEMERE TOKİ MÜJDESİ  vermeye kendisinin bu işi yaptığı gibi gösteremeye çalışmıştı.

Gazetemiz tarafından anında yalanlanan haberin ardından Necati Hocanın açıklaması tepti çekmişti.

İŞTE O AÇIKLAMA

Kamuya ve Kemer Halkına duyurumdur..
Son bir haftadır Kemer’de TOKİ konutları yapılacak söylentilerini ve imza toplama girişimlerini herkes gibi bende “Sosyal Medyadan” takip ettim. Önce “Kemer’e TOKİ geliyor ve 100 konut yapılacak” sonrada “Kemer durduruldu” tarzında haberlere hepimiz şahit olduk. Şimdide ortada “BENİM” TOKİ’nin Kemer’e gelmesini engellediğim ile ilgili asılsız dedikodular ortalıkta gezmekte, sosyal medyada yazılıp çizilmekte ve şahsıma iftiralar atılmaktadır.
Üç dönem Belediye Başkanlığı yapmış biri olarak Kemer’e TOKİ’nin gelmeyeceğini biliyormuydum? Evet biliyordum. Bunu bilmek için aslında Belediye Başkanlığı yapmış olmaktan ziyade bilboardları kim takip etse TOKİ’nin Kemer’de almış olduğu arsaları tek tek çoktan, hatta benim dönemimde satışa çıkardığını bilir ve buradaki kat irtifakından dolayı, yani yüksek kat yapılamayacağından dolayı kârı çok düşeceğinden konut yapmaya teşebbüs etmeyeceğini anlardı.
TOKİ’nin gelmesi, gelmemesi ile ilgili yakından uzaktan alakam yoktur. Tamamen hükümetin ve bu konuda yetkili mercilerin bir kararıdır.
Ayrıca beni “Hükümetin yapacağı Toplu Konut projesini” durdurabilecek kadar güçlü gören herkese gönülden teşekkür ediyorum. Saygılarımla..

 dedi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle