Hoşgeldiniz  

GÜL DEN MHP İL BAŞKANINA AĞIR ELEŞTİRİ

Semih Köken | 20 Ağustos 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

GÜL DEN MHP İL BAŞKANINA AĞIR ELEŞTİRİ

Uçak kirizini ardından kapı kapı il il gezerek Kemerin tanıtımını yapan Kemer Belediye başkanı Mustafa GÜL  yine sosyal medyayı sallayan bir açıklama yaptı.

Layout 1 mhp-den-istifa-eden-kemer-belediye-baskanindan-gider-ayak-buyuk-ayip 240536 baskan-gul-sov-yapiyorum-deyince14089637_10154462799854834_738011703_n

Yaptığı açıklamasında MHP li il Başkanı Mustafa AKSOY u ağır bir dille eleştiren Gül bakın neler paylaştı.

GÜL “MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Hürses gazetesine, Ölen Rus pilotun ailesine almayı düşündüğümüz ev ile ilgili “şov yaptığımı” da içerisinde barındıran bir röportaj vermiş. Röportajı üzülerek okudum.
Ben siyasi hayatımda hiç şov yapmadım ve şov yapmayı sevmem. Ama sahnede parasını ödeyerek şov yaptırmışlığım çoktur. Kemer sahnelerinde de şov yapmış olan Sayın il başkanı bana şov yapıyor diyemez.
Ücretsiz izinde olduğunu söyleyen il başkanı, il başkanlığı görevinden dolayı sahne şovundan uzak kaldıysa daha önce de olduğu gibi ücretini ödeyerek şov yapması için Kemer’e sahneyi kurabilirim. Saygılarımla.”

Bomba etkisi yaratan bu açıklamanın ardından Antalya daki siyasi kulisler hareketlenirken  GÜL ün “Ücretsiz izinde olduğunu söyleyen il başkanı, il başkanlığı görevinden dolayı sahne şovundan uzak kaldıysa daha önce de olduğu gibi ücretini ödeyerek şov yapması için Kemer’e sahneyi kurabilirim” içindeki  ÜCRETİNİ ÖDEYEREK”  demesi günün konusu oldu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle