Hoşgeldiniz  

Gül çiftine evlilik yıldönümü hediyesi

Semih Köken | 24 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Gül çiftine evlilik yıldönümü hediyesi

Kursiyerlerden hoş sürpriz

 

Kemer Halk Eğitim Merkezi’nin yılsonu sergisine katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül’e bir sürpriz yapıldı. Evlilik yıldönümünü kutlayan Gül çiftine kursiyerler tarafından aile fotoğrafının yer aldığı bir tepsi hediye edildi.  

Yıl boyunca açılan 189 kursta 4 bin 500 kursiyere eğitim veren Kemer Halk Eğitim Merkezi’nin yılsonu gösterisi ve sergisi Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, kent protokolü, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve ailelerinin katılımıyla yapıldı.

NEFES KESTİ

Etkinlikte çeşitli spor dallarında eğitim gören öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi. Karate ve judo branşlarındaki çocukların performansları ise nefes kesti. Ardından Kemer Kaymakamı Feslihan ve Başkan Gül, halk oyunları dalında eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını verdi.

 

GÜL ÇİFTİNE TEŞEKKÜR

Gösterilerden sonra el emeği, göz nuru eserlerin yer aldığı sergi açılışına geçildi. Kemer Merkez, Çamyuva, Tekirova, Arslanbucak, Göynük ve Beldibi mahallelerinden kursiyerlerin eserlerinin beğeniye sunulduğu sergiyi gezen Gül çifti, ürünler hakkında bilgi aldı. Kursiyerler, Kemer’in tüm bölgelerdeki halk eğitim eğitim kurslarına büyük destek veren Başkan Gül ve eşi Neşe Gül’e teşekkür ettiler.

 

GÜZEL SÜRPRİZ

Kursiyerlerin Gül çiftine bir de sürprizi vardı. Başkan Gül ve eşi Neşe Gül ile çocukları İsmail ve Lavin’in fotoğrafının yer aldığı el emeği bir tepsi Gül çiftine hediye edildi. Evlililik yıldönümünü kutladıklarını kaydeden Başkan Gül, “Kursiyerlerimiz yaptığı bu eser bize çok güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi oldu. Eğitime her zaman destek oluyoruz. Bu desteğimiz devam edecek” diye konuştu. Kadınların eğitiminin önemine dikkat çeken Neşe Gül ise, “Kadınlarımız bu kurslar yoluyla hem sosyal hayata katılıyorlar, hem de aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Biz de onların hep yanında olacağız” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle