Hoşgeldiniz  

Gül çiftinden tiyatrocu Hüseyin Poyraz’a büyük sürpriz

Semih Köken | 23 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Gül çiftinden tiyatrocu Hüseyin Poyraz’a büyük sürpriz

 

Sahnede doğum günü

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül, tek kişilik Neyzen adlı oyunu sahneleyen Aktör-Şair Hüseyin Poyraz’a sahnede doğum günü sürprizi yaptı. Sürpriz karşısında çok mutlu olan Poyraz, Gül çiftine teşekkür etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül, sanatçı Hüseyin Poyraz’a tiyatro oyununu sahnelerken doğum günü sürprizi yaptı.

PASTALI SÜRPRİZ
Aktör Şair Hüseyin Poyraz’ın derleyip oynadığı “Neyzen: Deli mi, veli mi?”” adlı tek kişilik oyunun onur konukları Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül oldu. Oyunun gösterimi Poyraz’ın doğum gününe denk gelince Başkan Gül ve Eşi Gül tarafından sanatçıya pastalı sürpriz yapıldı. Üstünde Neyzen adlı oyundan bir sahnenin yer aldığı pastayı karşısında gören Hüseyin Poyraz, duygu dolu anlar yaşadı.

GÜL ÇİFTİNE TEŞEKKÜR
Gül çiftine bu jestleri için çok teşekkür eden Poyraz, “Değerli Başkanımız Mustafa Gül ve değerli eşi Neşe Gül sanatın ve sanatçının her zaman yanında yer alıyorlar. Benim oyunumun her aşamasında büyük destek verdiler. Doğum günümde böyle sürpriz yapılması da unutamayacağım bir anı oldu. Kendilerine minnettarım” diye konuştu.

“SANATIN EMRİNDEYİZ”
Sanatçıya yeni yaşında mutluluklar dileyen Başkan Gül, “Hüseyin Poyraz çok değer verdiğimiz bir sanatçıdır. Sanat hayatındaki başarılarının devamını diliyorum. Belediye Kültür Salonumuz her zaman sanatın ve sanatçının emrinde olacaktır” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle