Hoşgeldiniz  

GÜL ÇİFTİ KARDEŞ KENT HEYETİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

Semih Köken | 12 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

GÜL ÇİFTİ KARDEŞ KENT HEYETİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, Polonya Ostroleka kentinden gelen kardeş kent heyetini yemekte ağırladı. Yemekte konuşan Gül, “Belediyede günlük 50-300 arası ziyaretçim oluyor. Ancak bir insanı mutlu edince bütün yorgunluğum gidiyor” dedi.

Kemer’in Polonya’daki iki kardeş kentinden biri olan Ostroleka kentinin Belediye Başkanı Janusz Kotowski’nin eşi Ostroleka Psikolojik ve Pedagoji Danışma Merkezi Başkanı Ewa Kotowska, Ostroleka Belediye Meclis Başkan Vekili Wieslaw Szczubelek, Ostroleka Belediye Genel Sekreteri Mariusz Prusaczyk, Belediye Eğitim Dairesi Başkanı ve Organizyon Sorumlusu Miroslaw Rosak, Polonya Türk Birliği Başkanı Hasan Çiftçi ile belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri, 9-16 Eylül tarihleri arasında Kemer’de ağırlanıyor.

ONURLARINI YEMEK VERİLDİ
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül, Polonyalı konuklar onuruna Tekirova’da bir otelde yemek verdiler. Yemekte Kemer ile Ostroleka’nın kardeşlik ilişkilerinde önemli rol üstlenen Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ile eşi Kifayet Seyhan Yüksel de hazır bulundu. Polonyalı heyet adına konuşan Ostroleka Belediye Meclis Başkan Vekili Wieslaw Szczubelek, konukseverliği için Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül ile Kemal Yüksel’e teşekkür ettiler.

“HALK İLE İÇ İÇEYİZ”
Yemekte konukların “Belediyenize en çok gelen şikayet ve talepler nelerdir? “ sorusuna cevap veren Başkan Mustafa Gül, “Türkiye’deki yerel yönetimler Avrupa’daki yerel yönetimlere pek benzemiyor. Hemşerilerimiz her türlü sorunlarını ve taleplerini bize iletiyorlar. Belediyemizin görev alanına girsin ya da girmesin bu sorunlarla yakından ilgileniyorum. Çünkü görevimi çok severek yapıyorum. Belediyede kabul ettiğim günlük ziyaretçi sayısı 50 ile 300 kişi arasında değişiyor. Günlük ziyaretlerde bir insanı bile mutlu edebildiysem o günkü bütün yorgunluğum gidiyor. Çok mutlu oluyorum. Ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlarımızın yardımına her zaman koşuyoruz. Gıdadan sağlığa kadar bir çok ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca günlük ortalama 20 30 düğün, nişan, cenaze taziye, mevlit gibi etkinliklere katılıyoruz. Biz her zaman halkla iç içeyiz” diye konuştu.
Mustafa Gül – Kemer Belediye Başkanı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle