Hoşgeldiniz  

GÜL “30 yıldır Bilici Belediyeciliği öğrenememiş yazık,.!”

Semih Köken | 28 Ekim 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Göynük eski Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu Orman Müdürlüğü ile 2005 yılında yaptığı sözleşmeden dolayı, Meclis Üyesi Mustfaa Bilici’yi de Belediye meclisinde yaptığı şovdan dolayı belgelerle fena topa tuttu.

Necati Topaloğlu hakkında, “Yıllarca Öğretmenlik yapan birisinin kira sözleşmesinde Göynük halkını mağdur edeceğini bilerek imza atmasına anlam veremiyorum” diyen Başkan Gül, Meclis Üyesi Bilici Hakkında ise, “30 Yıldır Belediye Meclis Üyeliği yapan Mustafa Bilici’nin, halen Emlak vergisi zammının kimler tarafından uygulandığını bilmiyormuş gibi hareket etmesi, onun meclis Toplantısında şovmenliği açıkça ortaya koymuştur. Ancak kemer halkı Mustafa Bilici’yi yeterince tanıdı” dedi.

MECLİSTE BİLİCİ ŞOV

Kemer Belediyesi’nin Ekim ayı olağan Meclis toplantısı’nın ikinci oturumunda Kemer’de ki Emlak vergisi zammına gelen zam ile ilgili olarak Kemer Belediye Başkanı Mustfaa Gül’e yüklenmeye çalışan Mustfaa Bilici’ye, Başkan Mustafa Gül’den hemde belgelerle tokat gibi cevap geldi. Büyükşehir yasasıyla birlikte, Büyükşehir Belediyesi ile Maliye Bakanlığı’nın ortaklaşa getirdiği yüzde 100’lük Emlak Vergisini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e mal etmeye çalışan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bilici, 30 yıllık siyasi hayatı boyunca imza attığı Emlak vergisi zamlarını unuttu. Hasan Şeker’in 2005 yılında Belediye Başkanı, kendisinin de Başkan Yardımcısı olduğu zaman gelen yüzde 200 ile 550 arasında değişen Emlak Vergisi zammını unutan Mustafa Bilici’ye hatırlatmayı ise, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptı. 2005

YILINDA YAPILAN ZAMMIN BAŞ AKTÖRÜ BİLİCİY Dİ

2009 ve 2014 yılları arasında getirilen iki Emlak Vergisi zammında kendisinin imzası bulunduğunu ifade eden kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Biz daima halkımızı düşündük ve 2009 ile 2014 yılları arasında Emlak Vergilerine sadece yüzde 5 zam yaptık. Ancak Mustafa Bilici, 2005 yılında Hasan Şeker’in döneminde Emlak Vergisine yapılan yüzde 200 ile 550’lik zammın Belediye Başkan Yardımcısıydı. Yani o dönemki Emlak Vergisi zammının baş Aktörlerindendi” dedi.

YASA DEĞİŞTİ VE ZAMMI BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR

Büykşehir Belediyesi yasasıyla birlikte Emlak Vergisi zammının Büyükşehir Belediyesi ve Maliye Bakanlığı tarafından yapıldığının altını çizen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Mustafa Bilici ise bunu bilmesine rağmen Meclis Toplantısında ayağa kalkıp kendi kendine şov yapmaya ve bu zammı bize mal etmeye çalıştı. Ancak Kemer halkımız çok iyi bilsinler ki bu sene yapılan Emlak Vergisi zammı ile Kemer Belediyesi’nin hiç bir ilgisi bulunmamaktadır. Mustafa Bilici’nin hareketleri ise, tamamen algı değiştirmeye yöneliktir” dedi.b22 p1 bbblc

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle