Hoşgeldiniz  

Göynük Sosyal Tesisi hizmete açıldı

SEMİH KÖKEN | 26 Kasım 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Göynük Sosyal Tesisi hizmete açıldı

Kemer Belediyesi Göynük Mahallesi Sosyal Tesisi törenle hizmete açıldı. Bünyesinde halk plajı, kütüphane, çay bahçesi, spor tesisleri, çocuk parkı, karavan parkı yer alan tesiste; 50 kuruşa çay, 5 liraya tost satılırken diğer ürünlerde son derece ucuz olacak.  

Kemer Belediyesi tarafından Göynük sahilinde yaptırılan Göynük Mahallesi Sosyal Tesisi, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, Göynük eski Belediye Başkanı Azmi Şirinler, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, meclis üyeleri Aslı Bayar Ulukapı, Semih Top, Recep Yılmaz, Özcan Çeliktaş, Sedat Akan, Cumali Afşin ve Ahmet Ali Güven, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda Kemerli vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

FİYATLAR ÇOK UCUZ OLACAK

Geçmiş yıllarda atıl durumda bulunan alanda yaptıkları düzenlemelerle Göynük mahallesine modern bir tesis kazandırdıklarını vurgulayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Biz alt ve üst yapısıyla Kemerimizi bir numara yapmaya devam ediyoruz. İçinde halk plajı, kütüphane, çay bahçesi, spor tesisleri, çocuk parkı, karavan parkı, fitness parkı yer alan Göynük Sosyal Tesisimizde vatandaşlarımız 50 kuruşa çay içebilecek, 5 liraya tost yiyebilecek. Tüm ürünleri en ucuz fiyatlarla halkımızın hizmetine sunuyoruz. Tesislerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

 

ESKİ BAŞKANDAN TAPU

Göynük eski Belediye Başkanı Azmi Şirinler ise törende yaptığı konuşmada, Mustafa Gül’e teşekkür ederek çok duygulandığını ifade etti. Şirinler konuşmasının ardından tesisin tapusunu Başkan Gül’e takdim etti. Gül de bu tapunun Kemer halkı için çok anlamlı bir hediye olduğunu belirterek, Azmi Şirinlere teşekkür plaketi sundu.

KARAVANCILARDAN TEŞEKKÜR

Karavancılar Derneği Başkan Yardımcısı Bünyamin Tokmak ise, “Tesis içinde biz karavan tutkunlarına da güzel yer ayırdıkları için Kemer Belediyesi’ne ve Başkan Gül’e teşekkür ediyorum. Bundan sonra yurt içi karavan tutkunlarının yanı sıra yabancı ülkelerden gelen karavancılar de konaklamak için Kemer ve mahallerini tercih edeceklerdir” dedi.

KAL’A VE AKŞİT’E PLAKET

1999-2004 Yılları arasında Belediye Başkanı olarak hizmet eden ve yapım aşamasında katkısı bulunan eski Belediye Başkanı Hasan Kal’a sunulmak üzere Meclis üyesi Semih Top’a plaket verildi. Tesisin içindeki çocuk kulübünün yapılmasında emeği geçen Ayışığı Sahil İşletmesi Genel Müdürü Ne cdet Tansel Akşit’e de plaket verildi.

 

AÇILIŞI KADINLAR YAPTI

Başkan Gül, tesisin açılış kurdelesini eski Başkan Azmi Şirinler ve törende yer alan kadınlarla birlikte kesti. Ardından konuklarla beraber tesisleri gezen Başkan Gül, tesisin bitirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle