Hoşgeldiniz  

GÖYNÜK  KARARIN VERDİ YUSUF ÜRAS

SEMİH KÖKEN | 13 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

GÖYNÜK  KARARIN VERDİ YUSUF ÜRAS

Hasan Kal: “Bizim hoca kendini Nasrettin Hoca sanmaya başladı”

Haber ve Fotoğraf: Yunus İçen

 

Önceki  gün Cumhur ittifakının Adayı Yusuf Üras ın dayanışma toplantısı büyük ses getirdi 3 bine yakın kişinin katıldığı toplantıda Vatandaşlar Yusuf Üras a büyük ilgi gösterdiler.

Ak Parti ve MHP İl ve ilçe  başkanlarının ve teşkilatlarının katıldığı toplantıda konuşan Üras “Göynük Turizm beldesi buraya daha çok yatırım yapılması lazım bu beldemizin nufüsü neden düşmüş ona bakmak lazım ,Esnafımızı tek caddeye kitlemişler bunları biz düzeltiriz biz”diyerek konuştu.

 

Göynük mahallemizdeki toplantımıza Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Ak Parti Antalya İl Başkanı Sayın İbrahim Ethem Taş, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Hüseyin Kara, Ak Parti İlçe Başkanımız İsmail Selami Minta’ya ve halkımıza teşekkür ediyorum dedi

Göynüğü size en güzel burada yaşayan kişi bilir diyorum ve sizin içinizden biri Bu dava nın adamı bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen  Göynüğü hizmet etmiş Sayın Hasan Kalı konuşmaları için kürsüye davet ediyorum diyerek Kalı davet etti.

Kürsüye çıkan Göynük ün eski Belediye Başkanı Hasan  Kal DSP nina dayı Necati Hoca için gerçekleri söyledi.

 

 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye eski Kemer Koordinatörü Hasan Kal, Dsp Kemer Belediye Başkan adayı Necati Topaloğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

Hasan Kal, 8 Mart kadınlar.günü dolayısıyla tüm kadınların günü kutlayarak, 31 martta yapılacak seçimlerin hatırlattı.

 

Ülkede bir beka sorunu olduğunu ancak bazılarının bunu anlamadığını ve anlatmanın zor olduğunu belirten Kal, “Ben size beka meselesini şu şekilde anlatmak istiyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki, ‘birinci vazifen Türk İstiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.’ işte bunu ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek beka meselesidir.” diye konuştu.

 

Türkiye’de daha önce Başbakan ve bakanların idam edildiğini  hatırlatan Kal, Cumhur ittifakının seçimleri alacağını söyledi.

 

Şu anki hükümetin AK Parti olduğunu, Antalya’nın ve Kemer’in de Cumhur ittifakının kazanacağını ifade eden Kal, “Gez göz arpacık misali hedefi tam 12 den vuracağız.” dedi.

 

Kemer’de hoca diye bir aday olduğunu ifade eden Kal, konuşmasına şöyle devam etti:

“Şimdi bu halkın hocası diyorlar. Bence otellerin hocası. Bu Değirmendere’de konuşmasında bir tane acenteciyle konuşmuş. İyi bir çalışmayla 2 ay uzatırmış. Bu arkadaşa sormak isterim. Sen acenteciyi mi yeni tanıdın yoksa acente yeni mi kuruldu? Sen Göynük’te 10 yıl belediye başkanlığı yaptın. Göynük turizmini kaç santi metre uzattın? Beş yıldızlı otellerin al an çarşıyı kurduran sen. Günübirlik alanı 10 yıl itfaiye aracı gibi kullanan sen. Sahilden Beldibi’ne bağlanan yolu kapatan sen. Göynük esnafını öğrencinin cebindeki 10 liraya mahkum eden sen. Göynük girişinde yıllarca jandarmaya nöbet tutturan sen. 2000 yılında 10 bin 200 olan Göynük nüfusunu bu yıl 6 bin 700 e düşüttüren yine sen. Ama sen turizmcisin biz değiliz öyle mi?”

 

Kal, DSP Kemer Belediye Başkan adayı Necati Topaloğlu’nun Göynük’te günübirlik alan yaptıracağım dediğini hatırlatarak, “Arkadaş biz Göynük’te günübirlik alan yaptık ama sen itfaiye garajı olarak kullandın. Diyor ki şemsiye koyacağım, şezlong koyacağım. Tır koyacak halin yok ya. Tabiki bunları koyacaksın. Önemli bir şey icat etmiş gibi ötekiler de alkışlıyor. Hocayı bir emlakçı aramış ve hocam senden Allah razı olsun ben 4 tane evimi öğrenciye verdim demiş. Bu emlakçının adı yok. Göynük’ün nüfusu düşmüş evler boşalmış sen hala Arslanbucaktan ev tutmuşlar diyorsun. Atma Recep din kardeşiyiz diyeceğim ama ondan da tam değilim.” ifadelerine yer verdi.

 

Necati Topaloğlu’nun kendisine hoca hoca diye söylene söylene kendisini Nasreddin Hoca sanmaya başladığını anlatan Kal, şunları söyledi:

“Sağcıyı görünce AK Parti’ye solcuyu görünce CHP’ye onu görünce oraya geçiyor. Nasreddin Hoca gibi elinde mavi boncuk taşıyor. DSP genel Başkanı Kemer’e geldiğinde 17 yıldır memlekete kan kusturdurlar, önce muhalefeti sonra iktidarı değiştireceğiz diyor. Bizim hoca şak şak şak yine alkışlıyor. Biz yine de hocaya soralım. Biz Tayyip Erdoğan deyince sen Muharrem diyordun. Biz sağlıkta ve ulaşımda bu ülke çağ atlıyor dedikçe sen bunlar hırsız diyordun. Herkes inancını istediği gibi yaşasın dediğimizde sen ülkeyi İran’a çevirecekler diyordun. Şimdi ne oldu. AK Parti mi yoksa sen mi değiştin? Bir gün televizyona çık ben Dsp ile hizmet yapacağım de vallahi gözümüzde büyürsün. Şimdi biz böyle eleştirince bunun yanında bazılar çıkıp diyor ki başka aday mı yokta sadece bizi eleştiriyorsun. O zaman bende o hoca hayranlarına şunu söylüyorum. Senin adayın benim hedefim AK Parti. Oy vermeyin de nereye verirseniz verin diyor. Bu sosyal medyada video olarak dolaşıyor. Siz de hocaya sorun hocam başka parti mi yok da senin hedefinde AK Parti var. Onun hedefi artık bizi ilgilendirmiyor. Bizim hedefimiz iktidarı artık Kemer ile buluşturalım.” dedi

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle