Hoşgeldiniz  

Gökçen Özdoğan Enç Kemer’de Esnaf ve Vatandaşları Dinledi 

Semih Köken | 03 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Siyaset, Yaşam A- A+

Gökçen Özdoğan Enç Kemer’de Esnaf ve Vatandaşları Dinledi 

Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç: Kemer ilçemiz 18 ilçemiz içerisinde en güzel ilçelerimizden birisi. Dedi
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ilçe ve mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürürken bu gün Kemer’de Sanayi sitesi , Kuzdere mahallesi vatandaşları ve Kemer Devlet Hastanesi Personeli bir araya geldi. Milletvekili Enç, sorunları yerinde tespit ederek, çözümünde yardımcı oldu.
Milletvekili Gözken Özdoğan Enç’e Kemere İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, yönetim kurulu üyeleri ve Kemer eski Belediye Başkanı Hasan Şeker’de eşlik etti.

Sanayi Sitesi Kooperatif binasında sanayi esnafını dinleyen Gökçen Özdoğan Enç, sanayi sitesi ek binasını bir an önce yapılacağını ve hak eden esnafa verileceğini söyledi.

Kuzdere mahallesine geçen Milletvekili, Kuzdere kıraathanesinde vatandaşları dinledi ve vatandaşların sorularını cevapladı. İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ise, Kuzdere ve bölgemizin su sorununa değinerek, Keçili Barajının 2018 yılı yatırım programına alınarak yapılacağının müjdesini vererek vatandaşlardan alkış aldı.
Kemer İlçemiz bizim için çok önemli bir ilçe diye sözlerine devam eden Enç; Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın hizmet noktasında yaşadığı bazı sorunlarla karşılaşıyor, yerinde tespit edince de daha çabuk çözüm üretebiliyoruz. Gördüğümüz kadarıyla Kemer’de sorunların çoğunluğu çözülmüş. Su sorunumuz var inşallah barajımızı yapıp su sorunumuzu ortadan kaldıracağız. Bazı yerlerde yol ve elektrik sorunu var. Bunların da çalışmasına başladık bir kısım yerleri bitirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sorunların tamamı bitecek. Dedi

 Haber Reşat AYDOĞDU
Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar ve masa
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle