Hoşgeldiniz  

Gençleri Buluşturan Kamp

SEMİH KÖKEN | 29 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Büyükşehir Belediyesi, denize sahili olmayan ilçelerdeki öğrenciler için gençlik kampı düzenledi. Denizle buluşan 200 öğrenci, çeşitli etkinliklerle unutulmaz bir tatil geçirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün organize ettiği ‘Haydi Gençler Kampa’ projesi denize sahili olmayan Akseki, İbradı, Gündoğmuş, Korkuteli ve Elmalı ilçelerinden 200 öğrencinin katılımıyla Duacı Gençlik Kampı’nda gerçekleşti.

Antalya’nın kırsalında yaşayan gençlerin sosyalleşmesine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, Akvaryum, Minicity gezileri düzenlendi. Öğrenciler, sinema gösterimi, yat turu, kamp ateşi etkinliği, basketbol ve futbol müsabakalarının yanı sıra Kundu’dan Kemer’e kadar Antalya’nın eşsiz sahil şeridini gezme imkanı buldu.

Proje dahilinde gerçekleştirilen eğitim ile Kepez İlçe Müftülüğü Uzman Vaizi ve aynı zamanda İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Fatih Tunç gençlere değerler eğitimi verdi.  İlçelerden gelen öğrencilerin birbirleriyle ve merkezde yaşayan yaşıtlarıyla kaynaşmalarına, arkadaş olmalarına olanak sağlayan ‘Haydi Gençler Kampa’ projesiyle öğrenciler, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutulmaz bir 3 gün yaşadı. gençlik kampı (2) gençlik kampı (3) gençlik kampı (5) gençlik kampı (6) gençlik kampı (8)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle