Hoşgeldiniz  

Gençlerden Gül’e tebrik ziyareti

SEMİH KÖKEN | 21 Kasım 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Gençlerden Gül’e tebrik ziyareti

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek yeniden Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinden dolayı tebrik ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile Yönetim Kurulu üyeleri Baturay Mat, Yeliz Kaya, Adil İlgin ve Pınar Aykaç, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler. Başkan Gül’ü yeniden Kemer Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmesinden dolayı tebrik eden Musa Gül, “ Seçim çalışmalarında size ve ekibinize başarılar diliyorum. Kemer Belediyesi’ni yeniden partimize kazandıracağımıza inanıyorum. Biz de size destek olmaya her zaman hazırız” dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile ekibine bu nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Mustafa Gül, “Kemer Belediyesi’ni partimize yeniden kazandırmak için çalışmalarımıza çok hızı bir şekilde başladık. 30 Mart yerel seçimlerimde başarılı olacağımıza inancımız tamdır. İlçemize en iyi hizmeti vermek için yine ve yeniden göreve hazırız. Bu konuda siz gençlerin desteğini almak çok önemli… Gençlerin bizimle birlikte çalışması enerjimize enerji katıyor” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle