Hoşgeldiniz  

Gençler Liderler mucitleri Antalya’ya getiriyor

Semih Köken | 18 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Gençler Liderler mucitleri Antalya’ya getiriyor

GENÇ Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından düzenlenen söyleşiler dizisine ıslak mendilin mucidi olarak bilinen Ataman Özbay konuk olacak.

 

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği, yeni yılın ilk etkinliği olarak iş dünyasında fark yarat girişimcileri ücretsiz Antalyalılarla buluşturuyor. Derneğin Antalya şubesinin yeni başkanı turizmci Evrim Kaya tarafından organize edilen söyleşiye ıslak mendilin mucidi olarak bilinen iş insanı Ataman Özbay ile marka danışmanı Özel Oytun Türkoğlu konuşmacı olarak katılacak. Özbay’ın girişimcilik ve liderlik hikayeleri, Türkoğlu’nun ise markalaşmanın önemi hakkında konuşacağı buluşma 20 Ocak’ta Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu’nda saat 14.30’da gerçekleştirilecek.

 

YENİ FİKRİ OLANLARI BEKLİYORUZ

 

Evrim Kaya yaptığı açıklamada, “İş dünyasında tanınırlığı yüksek olan Ataman Özbay ile Özel Oytun Türkoğlu’nun deneyimlerinden yararlanmanın, sadece derneğimiz üyeleriyle sınırlı kalmaması gerektiğini düşündük. Herkese açık olan bu etkinliğe, özellikle yeni bakış açısı olan, genç fikirlerini olgunlaştırmak isteyenlerin özellikle katılmasını beliyoruz” diye konuştu.

 

TÜRKİYE’DE ‘İLK’LERİ YAPTILAR

 

Girişimcilik ve liderlik konusunda herkese kapılarının açık olduğunu vurgulayan Kaya, ‘7 Yaşında Bindiğim Kamyonun Freni Patladı ve Hayata Yuvarlandım’ adlı kitabıyla bakış açısını özetleyen Özbay’ın Türkiye’de ve dünyada ‘ilk’leri başlattığını söyledi. Evrim Kaya, markalaştırma ajansı kurarak Türkiye’de başka bir ilke imza atan Türkoğlu’nun ise markalaşma, iş dünyası, pazarlama ve hayata dair fikirlerinin dikkat çekici olduğunu söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle