Hoşgeldiniz  

Gençler Başkan Gül’e Mart’ın Sonu Bahar Dedi

SEMİH KÖKEN | 08 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Gençler Başkan Gül’e Mart’ın Sonu Bahar Dedi
  • Gençler Başkan Gül’e Mart’ın Sonu Bahar Ded
    Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül Aslanbucak Seçim Hizmet Merkezinde gençler ile buluştu.
    Gençlerle Aslanbucak seçim ofisinde buluşan Başkan Gül’e, Başkanı Yardımcısı Ahmet Can, Meclis Üyeleri, Özcan Çeliktaş, Semih Top, Recep Yılmaz eşlik ettiler.
    Saygı Duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından Gençleri temsilen konuşan Burak Özdemir; Gençlere katıldıklarından dolayı teşekkür ederken, Başkan Gül’ün her zaman yanında oldukları vurguladı.
    Başkan Gül yaptığı konuşmada; Seçimlerde bizlerle çalışacak dinamik, atik ve aslan yürekli gençlerimizle bir araya geldik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güveniyor ve inanıyorum ki, hep birlikte başaracağız. Her zorluğun altından gençlerimizle kalka bildiğimizin farkındayız. Tüm genç arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dedi
    Başkan Gül, 35 yıllık siyasi hayatımızda nasıl tavır sergilediysek bundan sonrada sergilemeye devam edeceğiz. Kesinlikle biz onlar gibi olmayacağız, biz bize yakışan şekilde hareket edeceğiz. Ama Kemerimizde o kadar sağduyulu gençlerimiz var ki şahsımın yanında dimdik durmaya devam ediyorlar. Biz Kemer halkına söz verdik. Kemer’de kamu malını çaldırmayacağız, Kemer’imizi böldürmeyeceğiz! Çocuklarımıza temiz bir Kemer bırakacağız. Bu salondaki Gençler’de da bir nefer gibi bizimle birlikte mücadele edeceklerini inanıyorum ve hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum. Dedi
    #mustafagül
    #Kemer
    #CHP
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle