Hoşgeldiniz  

Genç iletişimciler bir araya geldi

Semih Köken | 28 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Genç iletişimciler bir araya geldi

 AKDENİZ Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne bu yıl kayıt yaptıran öğrenciler için tanışma toplantısı düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’ndaki toplantıya İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Prof. Dr. Ahmet Ayhan tarafından fakültedeki bölümler, uygulama birimleri ve eğitim öğretim ile ilgili genel bilgiler verildi. Yeni başlayan öğrencilere eğitim öğretim hayatları için tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Ayhan, “Bilgi ve teknoloji çağında yaşıyoruz. Dünya hızla değişiyor. Bu değişim içinde sizler de kendinizi en iyi şekilde yetiştirmelisiniz. Sizler üniversitemizin akademik, sosyal ve kültürel yaşam alanları ile başarılı bir eğitim hayatı geçireceksiniz. Ancak bu başarıda sizlere sunduğumuz olanakların yanı sıra sizlerin de gayreti çok önemli. Okuyun, araştırın, sorgulayın sürekli öğrenin ve kendinizi geliştirin” dedi.

Daha sonra soru cevap şeklinde devam eden programda Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şeker, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen Ebren ve İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ayşad Güdekli de öğrencilere, eğitim-öğretim süreci, fakültedeki bölümler ve üniversitedeki sosyal imkanlar hakkında bilgiler aktardı.

FOTOĞRAFLI

 

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya – ANTALYA

Foto 1 indir

AKDENIZ UNIVERSITESI ILETISIM FAKULTESI'NE BU YIL KAYIT YAPTIRAN OGRENCILER ICIN TANISMA TOPLANTISI DUZENLENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 2 indir

AKDENIZ UNIVERSITESI ILETISIM FAKULTESI'NE BU YIL KAYIT YAPTIRAN OGRENCILER ICIN TANISMA TOPLANTISI DUZENLENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle