Hoşgeldiniz  

Gelin Denizden, Damat Karadan Geldi!

Semih Köken | 06 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Gelin Denizden, Damat Karadan Geldi!

 

Bu Düğün çok konuşulacak

Kemer Belediyesi Veteriner Hekim Fevzi Uzun ile Kemer Devlet Hastanesinde Hemşire olarak görev yapan Hatice Eren muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Kındıl Çeşme Botanik Otel Plajında gerçekleşen düğün merasiminde Damat Fevzi Usun ve Gelin Hatice Eren’i dostlarının yanı sıra mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftlerin Evlilik Cüzdanlarını Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top takdim ederken, Sağlık İşleri Müdürü Erdoğan Okay ise çiftlere bir çift kahve fincan takımı hediye ederek bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Çiftleri birlikte bekleyen davetliler,Damat karadan gelin hanım ise kumsaldan gelerek pistte birleşerek güzel bir atmasför oluşturdular. Dans eden çiftleri arkadaşları da piste yalnız bırakmayarak bu mutlu günlerine ortak oldular. Yöresel kıyafet giyen gelin Hatice Eren arkadaşları ile Konya yöresi oyunlar oynayarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Yaş pasta ise nostalji bir araç şeklinde pistin ortasına getirilerek çiftler tarafından kesilerek davetlilere ikram edildi.
Düğün merasimi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken Uzun ve Eren çifti oynadıkları oyun havaları ile saatlerce çimler üzerinde dostları ile geceye ayrı bir renk kattılar.Haber Reşat AYDOĞDU

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle