Hoşgeldiniz  

Geleceğin sporcuları yaz spor okullarında

Semih Köken | 02 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Geleceğin sporcuları yaz spor okullarında

ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan il spor merkezlerinde ‘Bu yaz mutlaka spora başlamalısın’ sloganıyla 5-18 yaş aralığındaki çocukların ücretsiz katıldığı basketbol kursları, 3 bin 500 öğrencinin katılımıyla devam ediyor.

Atatürk Spor Salonu ve 10 bin kişilik spor salonunda pazartesi, salı, çarşamba, cuma günleri eğitimler, basketbol antrenörleri tarafından uygulamalı veriliyor. Ayrıca, engelli il spor merkezlerinde ‘Başarıda Engel Yok’ projesi kapsamında perşembe ve cuma günleri engelli bireyler eğitim alıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, “İl spor merkezlerinde açılan kurslarımızda çocuklarımız, serbest zamanlarını antrenörler nezaretinde spor yaparak değerlendiriyor. 24 bin 83 öğrenci il ve ilçelerdeki spor merkezlerine kayıt yaptırdı. Bu sayı çocukların spora ilgisinin her geçen gün daha da artığının göstergesi” dedi.

Hacıcaferoğlu, engelli il spor merkezlerinde çocuklara, yüzme, basketbol, masa tenisi, ve bocce branşlarında spor yaptırdıklarını, bu proje kapsamında başarılı çocukları keşfederek Türk sporuna kazandırmak istediklerini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle