Hoşgeldiniz  

Gaziantep’te Kemer tanıtımı

SEMİH KÖKEN | 13 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Gaziantep’te Kemer tanıtımı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile Kemerli turizmciler, 6 ilde gerçekleştirecekleri Kemer tanıtımına Gaziantep’ten başladı.  Başkan Gül, “Önümüzdeki sezon Kemer’e yerli turist akını bekliyoruz” dedi

Kemer Belediyesi ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (KETOB) ortak organizasyonuyla Gaziantep, Hatay, Adana, Rize, Samsun ve Trabzon’a gerçekleştirilecek olan Kemer tanıtım gezilerine Gaziantep’ten başlandı.  Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, KETOB Başkanı Şener Gürler, Başkan Yardımcısı Tayyar Gül, turizmciler Ali Osman İlhan ve Ahmet Sarıkaya ile KETOB Temsilcisi Ayşegül Uçar’dan oluşan heyet,  Gaziantep’te bulunan seyahat acenteleri ile turizm şirketlerini ziyaret ettiler.

16 FİRMA ZİYARET EDİLDİ

Başkan Gül ve turizmciler, Zanet Turizm Seyahat Acentesi, Arsan Turizm ve Seyahat Acentesi, Bistur Turizm-Organizasyon, Follow Me Turizm ve Seyahat Acentesi, Ankatur Seyahat Acentesi, Pelerin Turizm ve Seyahat Acentesi, Pashaman Turizm, Gezi Dünyası Turia İnternational Travel,  Zöhre Turizm ve Seyahat Acentesi, Vipol Turizm, Seyyal Turizm, Subartu Turizm, Kantara Turizm ve Seyahat Acentesi, Şölen Turizm ve Seyahat Acentesi, Zeugma Turizm ve Akort Turizm’in yetkilileri ile bir araya gelerek Kemer’deki zengin turizm olanaklarını anlattılar. Başkan Gül, acente yetkililerine birer Kemer tablosu hediye etti. Acente yetkilileri ise Gül’e ve turizmcilere bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek Kemer’in tur paketleri arasında yer alacağını kaydettiler.

 

GÜL: TURİST AKINI BEKLİYORUZ

Ziyaretlerin çok verimli geçtiğini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Gaziler şehri Gaziantep’te bulunmaktan büyük onur duyuyoruz. Bu ziyaretlerimizde Kemer’deki zengin turizm seçeneklerini anlatarak iç pazarı canlandırmayı hedefliyoruz. Görüşmelerimiz çok olumlu geçti. Önümüzdeki sezon ilçemize yerli turist akını bekliyoruz. Gazianteplileri de ilçemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyacağız. Önümüzdeki günlerde 5 kentimize daha giderek Kemer’imizi tanıtacağız. Aynı kentleri sezon sonunda tekrar ziyaret ederek yetkililere katkıları için teşekkür edeceğiz” ” diye konuştu. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle