Hoşgeldiniz  

FordStore ‘premium’ satış yapacak

Semih Köken | 02 Kasım 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

FordStore ‘premium’ satış yapacak

FORD Bilaller, ‘premium’ olarak sınıflandırdığı Antalya- Kemer yolundaki merkezinde lüks sınıf otomobil satışı yapacak.

 

Ford’un, İstanbul, Ankara ve Antalya’da başlattığı ‘FordStore’ uygulamasına geçiş yapan Ford Bilaller, Kemer yolundaki bayisini ‘premium’ olarak sınıflandırıp burada üst sınıf otomobillerin satışı ve tanıtımını yapacak. FordStore uygulaması The Marmara Otel’de düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Toplantıya, Ford Bilaller bayi yöneticileri İsmail Bilal ve Ömer Bilal, Premium Araç Satış Yöneticisi Kenan Bilirgen, Bayi Geliştirme Müdürü Talat İşçioğlu, Pazarlama İletişim Yöneticisi Serkan Özerbey ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Ford’un gelecekle ilgili çalışmalarına ilişkin sunumun yapıldığı toplantıda, firmanın efsane otomobili ‘Mustang’ büyük ilgi gördü. Premium Araç Satış Yöneticisi Kenan Bilirgen, Mustang’ın satışını servis ve yedek parça garantisi ile yaptıklarını belirtti. 2018 yılında Mustang’da bir değişim olacağı bilgisini de veren Bilirgen, “Mustang 2018 yılında bir makyaj geçirecek. Dış detaylarda ve iç kısımlarda daha agresif çizgiler olacak. Tamamen bir kasa değişimi olmayacak. Efsane otomobilin fiyatı 145 ile 175 bin dolar arasından değişiyor” dedi.

 

Bilirgen, stoklarında olmayan premium sınıfa giren her türlü aracı 6 ay içinde Türkiye’ye getirebildiklerini de kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle