Hoşgeldiniz  

FIRTINA ÇIRALI VE OLYMPOSU VURDU

SEMİH KÖKEN | 06 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

FIRTINA ÇIRALI VE OLYMPOSU VURDU

ANTALYA’da fırtına ve hortum beklenen 5 ilçeden Kaş’ta ağaçlar devrildi, seraların plastik örtüleri yırtıldı. Demre’de de bazı seralarda ufak çapta hasar meydana geldi. Kemer, Kumluca ve Finike ilçelerinde ise fırtına ve yağmur yer yer şiddetini artırarak devam ediyor.

Antalya da o ilçede hasar büyük

KAŞ’TA HASAR BÜYÜK

Kaş’ta etkili olan yağmur ve fırtına Çayköy, Çavdır, Palamut, Kınık ve Aklar mahallelerinde başta tarım alanları olmak üzere birçok noktada hasara yol açtı. Elektrik direklerini devirip ağaçları kökünden söken fırtına, çok sayıda seranın plastik örtüsünü parçalayıp savurdu, bazılarını da yerle bir etti. Seralardaki ürünlerin çoğunluğu zarar gördü.

DALGALAR SAHİLE VURDU

Fırtına, Demre sahillerinde de etkisini gösterdi. Özellikle Sülüklü ve Taşdibi sahillerinde fırtına nedeniyle dev dalgalar oluştu. Kıyıya vuran dalgalarla sahildeki beton ve toprak yürüyüş yolunun bir bölümü denize gömüldü. Kaş ve Demre bölgesinde su ve elektrik kesintilerinin yaşandığı belirtildi.

KEMER’DE DE DEV DALGALAR

Kemer ilçesine bağlı Çıralı sahilinde de fırtınayla birlikte dev dalgalar oluştu. Dalgalar sahile yakın noktadaki tesislerin bulunduğu bölgeye kadar ulaşırken, herhangi bir zarar olmadığı kaydedildi.

Kumluca’nın Adrasan sahilinde de Çıralı’ya benzer görüntüler yaşandı. Fırtınayla birlikte dev dalgalar oluştu, sular sahil bölgesindeki turistik tesislere kadar ulaştı.

ANTALYANIN DEMRE ILCESINDE FIRTINA SAHILDE ETKISINI GOSTERDI. OZELLIKLE SULUKLU VE TASDIBI SAHILLERINDE FIRTINA NEDENIYLE DEV DALGALAR OLUSTU.(FOTO:DEMRE-DHA)

ANTALYANIN KEMER ILCESINE BAGLI CIRALI SAHILINDE DE FIRTINAYLA BIRLIKTE DEV DALGALAR OLUSTU.(FOTO:KEMER-DHA)

ANTALYA'DA FIRTINA VE HORTUM BEKLENEN 5 ILCEDEN KAS'TA AGACLAR DEVRILDI, SERALARIN PLASTIK ORTULERI YIRTILDI.(FOTO:KAS-DHA)

ANTALYA'DA FIRTINA VE HORTUM BEKLENEN 5 ILCEDEN KAS'TA AGACLAR DEVRILDI, SERALARIN PLASTIK ORTULERI YIRTILDI.(FOTO:KAS-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle