Hoşgeldiniz  

FETOCU MECLİS ÜYESİNE DELEGE BAŞKANLIĞI

Semih Köken | 22 Temmuz 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

FETOCU MECLİS ÜYESİNE DELEGE BAŞKANLIĞI

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından, tüm Ülkede olduğu gibi Kemer’de de Fetocüler ve onların uzantılarına karşı operasyonlar düzenlenip gözaltılar ve tutuklamalar yapıldı.

Daha sonra birçok sanık mahkemelerde bunun hesabını verirken birçok kişi de FETO/ PDY bağlantıları ile ilgili Cumhuriyet Savcılıklarında soruşturmaları halen devam etmektedir.

Bunlardan biri de, Kemer Ak Parti Belediye Meclis Üyesi, Yunus Nergiz FETO/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ve halen soruşturması devam etmektedir.

Durum böyle iken bu şahsı Kemer’de yapılacak olan Ak Parti Kongresi öncesi Delege seçimi başkanlığına getirilmek istenmesi  Kemer’de ve tüm Ak Partililerde büyük infial uyandırdı.

“FETO bağlantısından dolayı soruşturulan birisinin nasıl olur da Ak Partinin işlerine ortak edilir?”..

Diyerek haklı tepkilerini dile getiriyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’nın tüm il ve ilçe teşkilatlarının yeniden yapılandırılacağını belirtmesi ve teşkilatlarda ki mental yorgunluğun giderilmesi acaba FETO cuları tekrar iş başına getirerek mi olacak diye vatandaşlar şüphelerini dile getirmeye devam ediyorlar.

Zamanın da Ak Partiye ihanet etmiş insanların istifa ederek partiyi yarı yolda bırakan şahsiyetlerin delege yapılarak partiye alınmasındaki maksat yeni bir manipülasyon mudur?

Acaba bunları dizayn eden Antalya’da ki zihniyet halen daha FETO’nun kucağında mı oturmaktadır.

Ankara’ya farklı görünüp teşkilatlarda FETO’cu ekipleri yeniden kurmak ve onlarla birlikte çalışmak Ak Partiye yapılmış en büyük ihanettir.

Bunun en güzel örneği bugün ve yarın yapılacak Kemer Ak Parti delege seçimlerinde göreceğiz.

Ama asıl olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’nın  cizgisi dışına çıkılmaması ve çıkanların da sarfı nazar edilmesidir.

 

KEMER’DE AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ GÖZALTINA ALINDI

 

 

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle