Hoşgeldiniz  

Feci şekilde dövülen kadın eşini affetti

SEMİH KÖKEN | 10 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

9 aylık eşi K.D. tarafından ormanlık alanda feci şekilde dövülüp parmakları ısırılarak etleri koparılan 17 yaşındaki F.D., eşini affetti. Erkek kuaförü olarak çalışan 24 yaşındaki eşi K.D. ile birlikte Antalya Cumhuriyet Savcılığı’na giderek şikâyetinden vazgeçen F.D., şiddet mağduru olarak sığındığı baba evinden de ayrıldı.

F.D.’nin, annesi E.O. ile birlikte eşi K.D.’ye ait eve yerleştiği öğrenilirken, çiftin yeniden bir araya gelmesine karşı çıkan baba H.O.’nun ciddi bir travma yaşadığını belirten komşuları, “Nasıl olduysa F. kocasını affetti. Babası buna karşı çıktı. Ancak 2 gün önce kızı alıp götürdüler. Babası perişan halde. Kızımızın başına daha kötü bir şey gelmesinden korkuyor” dedi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Görücü usulü ile 24 yaşındaki erkek kuaförü K.D. ile evlenen F.D., eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Yaşadıklarını annesi E.O. ve babası H.O. ile paylaşan F.D., kısa bir süre önce evi terk ederek ailesine sığındı. Bir süre ailesinin yanında kalan F.D., 6 Mart Cuma günü barışmak için baba H.O.’nun evine gelen eşini geri çevirmedi.

ETLERİNİ KOPARDI

F.D.’yi 13 yaşındaki çırağının da bulunduğu ablasına ait otomobile bindiren K.D., 17 yaşındaki genç kızı Bucak sınırları içerisindeki ormanlık alana götürdü. K.D., genç kızı arabadan indirip av tüfeği ile etrafa ateş etmesini istedi. Bu talebi reddeden genç kız eşi tarafından dövülmeye başladı. F.D., yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine ciddi darbeler alırken, bir süre sonra daha da gözü dönen K.D., yine iddiaya göre genç kızın parmaklarını ısırarak etlerini kopardı.

JANDARMA KURTARMIŞTI

Kanlar içindeki genç kızın çığlıklarını duyan bir tır şoförü olaya müdahale etmek istedi. Duyarlı tır şoförü, K.D’nin elindeki av tüfeğini görüp aracına bindi ve birkaç kilometre ilerdeki jandarma noktasına giderek yaşadıklarını anlattı. İhbar üzerine jandarma ve polis ekipleri olay yerine giderek 17 yaşındaki F.D.’yi, 25 yaşındaki K.D.’nin elinden kurtardı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle