Hoşgeldiniz  

Expo 2016’da dans rüzgarı esti

Semih Köken | 22 Mayıs 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Expo 2016’da dans rüzgarı esti

BU yıl 2’ncisi düzenlenen Antalya Latin Dans Festivali’ne katılan ünlü dansçılar, Expo 2016 Antalya’da sahne aldı. Latin dansları şampiyonu 9 yaşındaki Kevin’in şovu ilgiyle izlendi. Sahnede Latin rüzgarı estiren dans ustaları büyük alkış aldı.
BU YIL 2'NCISI DUZENLENEN ANTALYA LATIN DANS FESTIVALI'NE KATILAN UNLU DANSCILAR, EXPO 2016 ANTALYA'DA SAHNE ALDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapan Expo 2016 Antalya, dansın ustalarını ağırladı. 2’nci Antalya Latin Dans Festivali’ne katılan dansçılar, Expo 2016’da gösteri yaptı. Küçük amfi tiyatroda gerçekleştirilen dans karnavalı ilgiyle izlendi. Ziyaretçiler de dünyaca ünlü dansçılarla aynı sahneyi paylaşma şansı buldu. Salsa, zumba gibi Latin danslarından örnekler sergileyen dansçılar, büyük beğeni topladı.

Festivalin Expo 2016 Antalya’ya özel gösterisinde, dünyanın en genç Latin dansları şampiyonu 9 yaşındaki Kevin’in gösterisi ise büyük alkış aldı. Birbirinden ilginç figürler sahneleyen dansçılar nefes kesti.

Expo 2016 Antalya’da sahne aldıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen festivalin organizatörü Albert Torres, çocuklar için her şeyin en iyisini istediğini belirterek, şöyle dedi:

“Benim çocukluğum çok da iyi geçmedi. Şimdi torunlarım var ve çocuklar için her şeyin en iyisi olmasını istiyorum. Bu anlamda bir organizatör olarak kendimi sorumlu hissediyorum. Çocukların önünü açıp onların hayallerini yaşamalarına olanak sunmak istiyorum. Siz de Expo 2016 Antalya’da tam olarak bunu yapıyorsunuz. Burada çiçekleri ve bu alanı onlara adamışsınız ve onların hayallerini yaşamaları için bir olanak sağlamışsınız.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle