Hoşgeldiniz  

Evden kaçan çocuk ormanda aranıyor

Semih Köken | 05 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Evden kaçan çocuk ormanda aranıyor

Kemer ‘de ailesiyle tartıştıktan sonra dün evlerinin yakınındaki ormanlık alana gittikten sonra bir daha haber alınamayan 14 yaşındaki Mustafa Şevik’in bulunması için arama çalışması başlatıldı.
ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE AILESIYLE TARTISTIGI ICIN EVLERININ YAKININDAKI ORMANLIK ALANA KACARAK BIR DAHA HABER ALINAMAYAN 14 YASINDAKI MUSTAFA SEVIK'IN BULUNMASI ICIN ARAMA CALISMASI BASLATILDI. (ARACTAN INEN KADIN MUSTAFA SEVIK'IN ANNESI) (FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)
Kemer İlçesi Beycik Mahallesi’nde oturan Mustafa Şevik, dün saat 14.00 sıralarında ailesiyle tartışarak evden ayrıldı. Mustafa Şevik’in eve dönmemesi üzerine ailesi aynı gün saat 17.00 sıralarında durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, vatandaşlar ve ailesi arama çalışması başlattı.

Yakınların ifadeleri doğrultusunda Beycik Mahallesi’ndeki ormanlık alanda aramalarını yoğunlaştıran ekipler, bölgedeki boş evleri de tek tek kontrol ediyor. Çalışmalara Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri de arama kurtarma köpeği ‘Calisto’ ile destek verdi. Polis ekipleri ‘Calisto’ya, Mustafa Şevik’in elbiselerini koklatarak ormanlık alanda arama yaptı. Arama kurtarma çalışmalarına katılan Mustafa Şevik’in annesi, jandarma aracından megafonla “Mustafa, oğlum hadi çık ortaya, gel artık evine” diye seslendi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle